Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו סתם נכנס לוויכוח מיותר אבל הסרווין לא יכול להגיע לעוצמה גבוהה בכלל,,עם כל 6X9 הייתי מקבל יותר עוצמה ממנו.

חוץ מזה שיש לו את ההגנה לטוויטר המעצבנת שמנתקת אותו כל הזמן,אתה גם לא יכול לקבוע מה יותר מתאים לSQ כי הסרווין מתאים יותר למוזיקה אקטרונית ומיזרחית והמורל מתאים יותר לראפ ומוזיקה ווקלית יותר מהסרווין.

הייתי משווה יותר את הHED עם המורל פולס יותר מאשר עם הדוטק.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לאיזה סיפור נכנסתם פה...

אני בטוח שאם תשמע את שני הסטים את תראה מה עדיף...

לפני כמה חודשים שקניתי לי את הדוטק עברתי סט סט בתווך מחירים הזה...

תגידו מה שתגידו אבל לטעמי ( ולטעם רבים) מורל דוטק (+ היבריד ) עולה על כול סט שיש כרגע בארץ במחיר שלו...

ואני שוב אומר במחיר שלו... לא סט שעולה כפול ( אני כבר מכיר את הילדותיים שיש פה..)

יום טוב

מתן

פורסם
לאיזה סיפור נכנסתם פה...

תגידו מה שתגידו אבל לטעמי ( ולטעם רבים) מורל דוטק (+ היבריד ) עולה על כול סט שיש כרגע בארץ במחיר שלו...

ואני שוב אומר במחיר שלו... לא סט שעולה כפול ( אני כבר מכיר את הילדותיים שיש פה..)

יום טוב

מתן

ממש לא, אני חושב שהMBQ באותו סכום יותר טובים מהדוטק...

פורסם
לאיזה סיפור נכנסתם פה...

יום טוב

מתן

שלא נדבר בכלל על הסטים של MAC AUDIO ששמעתי את כולם!!! גם סט אחד שלא הגיע שאבא שלי הביא לפני שנה מחול.

המחיר שלהם בארץ הם אפסיים ויש להם צליל שמורל בחיים לא יתקרבו

יש את הסט של המקסימוס שזכה מקום ראשון בכמה תחרויות בחול ונחשב לקנייה הכי משתלמת ובארץ הסט הזה עולה 1500 ש"ח.

פורסם

יום טוב

מתן

:mm_yeah:

פורסם

ADVANT, עוד פעם אתה קובע קביעות. מבחן שנערך בcaraudiomag:

- Alpine SPX-Z15M (Scan speak) $3,000

- Rainbow CS 260.30 $6,000

- DLS Iridium 6.2 $875

- Morel Hybrid 6 Ovation $899.

scores from left to right are: Alpine SPX-Z15M, DLS Iridium 6.2, Morel Hybrid 6 Ovation, and Rainbow CS-260.30:

tonal balance (above 80 hz) 8 5 7 7

low frequency extension 7 5 6 8

clarity at low volume 8 6 7 7

clarity at high volume 8 6 7 8

image stability 9 6 8 7

listening fatigue 9 6 7 8

ease of use/install- all sets 14/20

totals- alpine 81, dls 60, morel 70, rainbow 75

לדעתי סתם ננעלת על חברה. תגיד, יש רמקול שהוא יותר טוב מMAGNAT?

פורסם
זה לא פוקאל זה RAINBOW. זה המחיר. אם הגזימו או לא, כל אחד והעדפותיו. אני חושב שהגזימו במחיר של למבורגיני למשל.

O.K. חשבתי שלפוקל יש סידרה שנקראת RAINBOW.

• תוכן חדש...