Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[h=2]פיאט פונטו ספייס 2003 צריך עזרה בזיהוי בעיה בגיר[/h]

מדובר בגיר רציף. שהגיר נמצא על פרקינג ושאני מחליף הילוך ל - D אז אי אפשר מיד לנסוע עם האוטו, צריך לחכות 2 שניות ואז יש קפיצה חזקה ורק אז אפשר לנסוע. אם אני מעביר ל D ומיד לוחץ על הגז אז אמנם שומעים שאני לוחץ על הגז אבל האוטו לא זז ורק אחרי שנייה או שניים האוטו מתחיל בנסיעה במין קפיצה כזאת ( אם אני מעביר ל D ומחכה שנייה או שניים ורק אז לוחץ על הגז אז אין שום קפיצה והאוטו נוסע טוב.

האם מישהו ניתקל בבעיה או יודע מה זה יכול להיות ?

פורסם

יש גיר רובוטי (שנשמע כמו התיאור שלך) וגיר רציף לפיאט פונטו ספייס (מלבד גיר ידני כמובן)

תפרט מה תת הדגם של הפונטו ותקבל יותר עזרה.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

החלפת שמן גיר??

יש לו שמן מיוחד של הגיר הרציף..

הגיר הנ"ל בד"כ מאד אמין אם שומרים עליו..

מה שבטוח ברור שתחכה כמה שניות ואל תלחץ ישר גז ויתן דפיקה!

פורסם

זה לא היה ככה איך שהעבירו לD היה אפשר לסוע לא כמו עכשיו שמחכים כמה שניות ואז נותן בעיטה חזקה ורק אז אפשר אם נותנים גז לפני הבעיטה

זה כמו לתת בN גז

וכן החלפתי שמן גיר לפני שבוע

פורסם

מסתבר שזו בעייה אופיינית,מבלי ללכת רחוק יש למטה שני שרשורים זהים לבעיה שלך,

כמו כאן, אין מנוס מלהיכנס למקום מומחה לגירים או לחלופין ללכת למורשה ולעשות דיאגנוסטיקה לגיר.

• תוכן חדש...