Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכתבה המלאה מנענע.

בכתבה יש הקלטה של המורה מבקש "מתנה". יש גם תמלול מילולי.

מתוך הכתבה:

"חבר שלי שם בפנים", אומר המורה לתלמיד והתייחס לרב-בוחן שישב במשרד הרישוי, "אמרתי לו בחיאת, התלמיד עבר, קח כסף"."אני אומר לך עברתי!", ענה התלמיד, ולתדהמתו, ענה המורה: "לא הבנת, לא עברת". התלמיד מנסה שוב להבין מה קורה: "אתה מביא לי רשיון נהיגה מוכן?", והמורה עונה: "תגיד לי מה אתה מפגר?". התלמיד: "שאלה, כן או לא? אני רוצה שתבטיח לי". המורה עונה לו "כן!".בהמשכה של אותה שיחה מציע המורה, לכאורה, לתלמיד לקבל את הרישיון בתמורה לתשלום. "מתי אתה מביא לי את זה? אחרי פסח?", הוא שואל ונענה: "אפילו לפני החג... אני עובד על זה שזה יהיה מחר".התלמיד אומר: "יש לי פה 1,300" (שקל, ל.ק). המורה עונה: "אז אני לא אוציא אותו עד שתגמור את החוב, כי אני צריך להוציא כדי לתת לו מהכיס.. זה לא שאני.. אתה אומר 'תעשה לי הנחה', זה לא שאני.. אני לא לוקח שקל! אתה צריך להביא לי מתנה יא חתיכת מפגר! אתה צריך להביא לי מתנה. 4 הוא לוקח (4,000, ל.ק), אתה לא מבין? 4! בשביל לחתום 'עבר'. תחשוב רגע בהיגיון".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

וואו כמה בן אדם זבל צריך להיות כדי לשקר לתלמיד שהוא נכשל ולסחוט אותו בכסף כדי לקבל רישיון שהוא בכל מקרה הרוויח ביושר. אבל דבר אחד לא הבנתי-נניח והתלמיד היה מסרב לשלם ו"העסקה" הייתה מבוטלת,הוא הרי לא היה יכול לגשת לעוד טסט כי כבר מופיע במחשב שיש לו רישיון נכון?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

טפי מה ניהיה מהאנשים..

מקווה שהתלמיד יזמבר לו את החיים בתביעה ואי יכולת לחזור למקצוע.

מתנה..

מזל של המורה שהוא לא נפל על תלמיד שהיה משאיר לו מתנה ברכב.

• תוכן חדש...