Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני ועוד 2 חברים הגענו לפורום כי חיפוש בגוגל הראה שיש פה קורס של BOSCH + Carsforum

לצערי הקורס התבצע ב2013, האם מתוכנן להיפתח קורס נוסף ?

האם מישהו מכיר קורס אחר שגמיש בשעות ?

אנחנו בני 25 וכולנו עובדים, מחפשים קורס בימי שישי או בשעות הערב ורצוי מאוד שישלב עבודה מעשית תוך כדי

לא מדובר ברצון לשינוי קריירה יותר בתור תחביב לשיפוץ מכוניות ולדעת לטפל ולתקן את הכלים שלנו.

שלושתינו מאיזור השרון לכן אנחנו מחפשים משהו באיזור כפר-סבא, רעננה, נתניה, הרצליה.

לחילופין לימוד תוך כדי פרוייקט של רכישת רכב לצורך שיפוץ עם "מורה פרטי" שילמד אותנו תוך כדי עבודה.

פורסם

הדרך הטובה ביותר להיכנס לתחום היא דרך הידיים שזאת אומרת להיכנס למוסך כלשהו ולהתחיל משם או פשוט להתחיל להיתמקצע על הרכבים שלכם או של חברים בדברים הפשוטים ומשם להיתקדם לאט לאט. יש לא מעט חומרים ברשת שאפשר להיעזר בהם.

פורסם

לפני כחצי שנה ביררתי באיגוד המוסכים בנוגע לקורס שכזה ואמרו לי שייפתח בקרוב....

ואני יכול לומר לך, לא חזרו אלי, התקשרתי שוב לפני כחודשיים, והתשובה הייתה זהה.

בסופו של דבר מה שעשיתי זה ללמוד פה מהפורום ומאנשים בעלי ניסיון.

חן

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

מאור כמו שציינתי אנחנו אנשים עובדים, מדובר על ידע שאנחנו מרגישים שטוב שיהיה, להתמקצע על הרכב שלי או של חברים זה לא משהו שאני אעשה בלי ידע מוקדם בטח שלא כשיש סיכוי שאני אשבית את אחד הרכבים אפילו אם זה ליום או יומיים.

בגלל זה שקלנו לקנות איזה גרוטאה ולהתנסות עלייה אבל שוב, בלי מישהו שיכוון אותנו זה נראה קצת לא אחראי, מה שגם שזה מצריך מקום והרבה מאוד כלים שלא את כולם יש לנו.

אני לא צריך שתהייה לקורס הסמכה רשמית כי שוב אני לא מתכנן לעבוד במקצוע.

פורסם

תלמדו לבד. זה בהחלט אפשרי. יש טונות של חומר טכני באינטרנט, וגם אצינו בפורום.

אם יש לכם מכוניות חדשות ויקרות, אז באמת לא מומלץ להתחיל להתעסק בהן בשלב התחלתי.

קניית רכב ישן לצורך לימוד באה בחשבון. לא צריך לרוץ ולקנות את כל הכלים על ההתחלה.

סט כלים פשוט ב 200 ש"ח יאפשר לבצע חלק גדול מאוד מהעבודות, כלים נוספים נצברים עם הזמן, במקביל לצבירת הידע.

מה רמת הידע שלכם היום, ולאיזו רמה אתם רוצים להגיע?

את כל השאלות תשאלו כאן, אפשר אפילו לפתוח שירשור יעודי למטרה זו.

קורסים של Bosch שהיו כאן הם קורסים מצויינים אבל לא מיועדים למתחילים אלא דורשים מעט ידע מוקדם. ובנוסף, הם היו תאורטיים ברובם.

פורסם

בשלב הזה לא מתוכננים קורסים נוספים עם Bosch. אתה יכול להתקשר אליהם ולבדוק אם נפתחים קורסים בלי קשר ל-CarsForum, יכול להיות שתוכל להצטרף למחזור ערב שנפתח בלי קשר אלינו.

בכל מקרה הקורסים שעשינו איתם פחות נגעו למכונאות ונגעו יותר לדיאגנוסטיקה ממוחשבת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...