Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מיסאן אלמרה ורציתי לשאול על הצריכת דלק שלה. אבא שלי אומר שבגלל שהמנוע 1.8 ליטר היא תשתה דלק , אבל בכל מיני מקומות באינטרנט קראתי שהיא לא צורכת הרבה יותר ממנוע 1600 ( כמו גם שהביצועים שלה לא הרבה יותר טובים ).

בדקתי באתר הזה שנותן מידע על צריכת דלק ברכבים שונים http://www.kml.co.il/Index.aspx והשוותי לדוגמא לרכב של אחי מאזדה 3 2008 ו צריכה של האלמרה אפילו יותר נמוכה משל המאזדה. גם לא בהבדל משמעותי מטויוטה קורולה (צריכה יותר גבוהה משל הקורולה)

האתר אמין בכלל? ומה דעתכם? תודה מראש לעונים

פורסם

בתור אחד שהחזיק אלמרה פרפקט... 1.8 שהייתה במצב מכני מעולה מטופלת לפי הספר צמיגים חדשים וצריכת דלק במשך 20 אלף קילומטר בשנה האחרונה. צריכת הדלק בנסיעה משולבת היא 1-9 . הכי טוב שהגעתי איתה זה 9.75 לליטר... אם הרבה לחיצות ופקקים יכול לרדת גם ל8 קילומטר לליטר

פורסם
אני מעוניין לקנות מיסאן אלמרה ורציתי לשאול על הצריכת דלק שלה. אבא שלי אומר שבגלל שהמנוע 1.8 ליטר היא תשתה דלק , אבל בכל מיני מקומות באינטרנט קראתי שהיא לא צורכת הרבה יותר ממנוע 1600 ( כמו גם שהביצועים שלה לא הרבה יותר טובים ).

בדקתי באתר הזה שנותן מידע על צריכת דלק ברכבים שונים http://www.kml.co.il/Index.aspx והשוותי לדוגמא לרכב של אחי מאזדה 3 2008 ו צריכה של האלמרה אפילו יותר נמוכה משל המאזדה. גם לא בהבדל משמעותי מטויוטה קורולה (צריכה יותר גבוהה משל הקורולה)

האתר אמין בכלל? ומה דעתכם? תודה מראש לעונים

החזקתי רכב כזה לתקופה קצרה והגעתי איתה ל12 ק"מ לליטר בנסיעה רגועה
פורסם (נערך)

אם היית טורח לעשות חיפוש היית רואה כמה פעמים הנושא נדון.

עקרונית, בניסעה רגועה הרכב יחזיר אפילו 13 קילומטרים לליטר.

הצריכה הממוצעת אצלי לאורך שנה 1:10.

בנסועה מעורבת של חצי עירונית חצי בינעירוני האוטו עושה 1:9.

שורה תחתונה זאת צריכה של מאזדה 3 1600 רק עם יותר כוח (להרגשתי).

ההבדל הוא שהמאזדה יותר מודרנית ויותר בטיחותית (ניתוק כרית אויר קדמית ואיזופיקס).

הקורולה שתוכל לקנות בכסף שלהאלמרה תהיה זקנה בשנתיים או יותר, מה שכן, עד 3000 סלד האלמרה חיה והקורולה עגלה, אחרי 3,000 סלד המצב מתהפך.

המנוע של האלמרה מכויל לתת את שיא המומנט בסלד של 2750 לעומת 4000 או יותר במנועים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי noogie
פורסם

לאחר 5 שנים: של נהיגה בכל הסגנונות

נסיעה בעיקר עירונית: 1:8 - 1:9

נסיעה משולבת: 1:10

נסיעה בין עירונית 1:11 (בדרך כלל) - 1:13 (פעם אחת בנסיעה רגועה ועקבית של 110-120 קמ"ש).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

החזקתי אלמרה 2002 במשך 11 שנים.

בנסיעה משולבת, ריבוי נהגים (שלושה) ו 165K ק"מ הצריכה שלי הייתה 10.1 קמ"ל.

• תוכן חדש...