Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב להורה יחיד +3 ילדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרישות:

1. שלושה בוסטרים צריכים להכנס במושב האחורי.

2. תקציב עד 35,000.

3. לא מליסינג/השכרה

4. קלומטראז' פחות מ-100 אלף

5. למרות שהעדפתי ידני מבחינת חיסכון כנראה שזה הופך ללא רלוונטי כשהנסיעות יהיו רובן ככולן בתוך העיר, בירושלים, ועובדת היותי נהגת חדשה אז כנראה שלא יהיה לי פה חיסכון גדול אם אקח ידני כך שכנראה לא משנה ידני/אוטומט.

6. צריך באגז' נורמלי ולא פצפון למרות שאכל להשתמש גם במושב שליד הנהג להניח דברים- אם לא יספיק בבאגז'.

7. כמובן שאני רוצה גם רכב שיהיה חסכוני בדלק ובטיפולים ואמין- שלא אצטרך להגיע למוסך כל שניה.

האפשרויות שחשבתי עליהן בינתיים:

גולף, פורד פוקוס, פיזו 307, רנו סניק 2- מה דעתכם?

פולו ופיאנט גרנדה- השאלה אם ייכנסו שלושה בוסטרים ואם תא המטען לא קטן מידי?

אשמח לשמוע חוות דעתכם על האפשרויות וכמובן אם יש אפשרויות נוספות שלא חשבתי עליהן.

תודה!

פורסם

הסניק בעייתית מבחינת אמינות.

הגולף לא כזו מרווחת.

הפוקוס עצלה אבל אופציה לא רעה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

גולף, פורד פוקוס, פיזו 307, רנו סניק 2- מה דעתכם?

פולו ופיאנט גרנדה- השאלה אם ייכנסו שלושה בוסטרים ואם תא המטען לא קטן מידי?

הרכב היחיד ברשימה שיכול לאכלס בנוחות 3 בוסטרים הוא הסניק שגם עונה על כל הדרישות שלך, אולי מלבד האחרונה שלגביה אין לי מושג ובכל מקרה זה הרבה עניין של מזל - מי שרוצה "ביטוח" נגד תקלות קונה חדש, לא משומש ב-35K....

לסניק יש תדמית לא משהו מבחינת מה שקוראים "אמינות" אבל לאף אחד אין מספרי-אמת להוכיח את זה ורבים אמרו לי שזה מצוץ מהאצבע. לי אישית היתה סניק2 חדשה 4 שנים שנסעה ~30K בשנה עם אפס תקלות. אולי מצבר פעם אחת וזה עם טיפול חפיפי מאוד של ליסינג קמצן במיוחד.

בזכות התדמית הזו המחירים של הסניק נמוכים משמעותית ביד2 מהערך האמיתי שלה.

יש גם טויוטה וורסו שתעמוד במשימה בכבוד ועם מימדים קומפקטיים למדי ביחס לכל המיקרוואנים בקטגוריה.

עריכה אחרונה על ידי gillz
פורסם (נערך)

מכל הרכבים שכתבת רק רנו סניק תצליח להכיל שלושה כסאות ילדים. הגולף הכי צרה . אחריה הפוקוס וה 307 שגם הן לא מתאימות לשלושה כסאות. על פולו וגראנדה בכלל אין מה לסתכל. את יכולה לחפש גם סיטרואן קסארה משומשת. עוד מועמדת שאולי מספיק רחבה הינה פגו 307sw .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תודה על התגובות בינתיים-עונה:

בפוקוס נכנסים שלושה בוסטרים בוודאות, בדקתי זאת בעצמי (מדובר כאמור בבוסטרים ולא בכסא תינוק/סלקל).

מהסניק אני לא מתלהבת בגלל הגודל שלה, אני מעדיפה את הרכב הכי קטן שיספיק לי (למרות שהיא עדיין אפשרות)

לגבי טויוטה וורסו- הסתכלתי ביד 2 - אין שם מבחר והן גם מאוד יקרות.

ה-307 באותו רוחב כמו הפוקוס? אם משווים בין שתיהן יש מי שכדאית יותר מבחינת חיסכון, אמינות וכו'?

פורסם

לדעתי הפוקוס אפשרות מצויינת.

היא בטוחה, נוחה ומרווחת.

בתקציב שלך שווה לנסות להתמקח ולשים יד על רכב מודל 2008 אחרי מתיחת הפנים שמגיע עם בקרת יציבות ו-6 כריות אויר. אם הגודל מטריד אותך רצוי ללכת על ההאצ'בק שמקלה קצת על תמרונים בחניות.

פורסם

בפוקוס נכנסים שלושה בוסטרים בוודאות, בדקתי זאת בעצמי (מדובר כאמור בבוסטרים ולא בכסא תינוק/סלקל).

היתה לי פוקוס דור1 ולחבר מהעבודה יש את הטורר (סטיישן) - 3 בוסטרים הכי פשוטים (רק הגבהה - בלי גב) נכנסים בלחץ וגם אז צריך אקרובטיקה של זרועות דקות כדי לחגור כראוי. עם בוסטרים מאסיביים ובטיחותיים דוגמת ה-BRITAX ודומיו אחרי שניים ישאר מקום רק ליד רזה במיוחד ובלי בוסטר.

באמירת אגב, בוסטר הגבהה בלבד הוא כמעט כסת"ח מבחינה בטיחותית ולא הייתי מקריב את רמת הבטיחות של ילדי רק בשביל ש"יכנס באוטו". מובן הזה גם הסניק אחת מהרכבים הבטיחותיים ביותר שיש בטווח הזה.

מהסניק אני לא מתלהבת בגלל הגודל שלה, אני מעדיפה את הרכב הכי קטן שיספיק לי (למרות שהיא עדיין אפשרות)

סניק 5 מקומות לא גדולה משמעותית משאר המכוניות ברשימה מבחינת האורך/רוחב. רק בגובה ובעיקר במרחב הפנים.

פורסם (נערך)

הסתכלתי היום על ה 307sw . לצערי היא עדיין נראית צרה מידי לשלושה כסאות. בכלל הסכוי להכניס שלושה כסאות בנוחות במשפחתית סטנדרטית שואף לאפס. אולי לנסר את אחד הכסאות . אל תתני לנתוני יצרן לבלבל אותך. המדידות בפועל הן המבחן האמיתי. שוב מה שמפתיע בסניק שהיא לא יותר רחבה מרכב משפחתי אחר ועדיין יש בה יותר מקום מרוב רכבי המנהלים (פורד מונדיאו)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מנסיון אישי אני יכול להמליץ לך להחליט קודם כל איזה רכב את רוצה ואז לנסות לשים בו את 3 הבוסטרים. אנחנו קנינו יונדאי I20 לאחר שהצלחנו לשים בה 2 בוסטרים וכסא בטיחות בניגוד לכל הסיכויים.

• תוכן חדש...