Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלא לדבר על כך שבכל אירופה היא נמכרת עם מיליון אופציות, ופה יש בערך דגם אחד...

זה יפה שאתה עדיין אומר "פה" על ישראל.:wink::lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אופל מנסה למצב את עצמה כמותג פרימיום ולא כמותג עממי, על כן התמחורים האחרונים בעלי פערים משמעותיים מהמתחרות

זה התחיל בקסקדה, ממשיך באדם, אט אט זה גם יגיע לשאר הדגמים פה בארץ.

זאת הייתה התוכנית האסטרטגית מהתחלה, לדחוף בהתחלה את המותג לתודעה ואז להרים אותו ולמצב אותו גבוה יותר מהמתחרים

אם זה יצליח? לא נראה לי... במקרה כאן רק הזמן יעיד

Confidence In Motion

פורסם

לב.מ.וו יש את המיני

לפיאט יש את ה 500

לסיטרואן יש את DS

לפולקסווגן יש את הUP שהרבה יותר יקרה מהאחיות שלה מבית סיאט וסקודה.

אז עכשיו גם לאופל יש מכונית קטנה יוקרתית, לא רוצים תקנו קורסה.

יש אותה באחד הפרקים של העונה החדשה של FIFTH GEAR, נראת ממש טוב, יותר טוב מה500

אייל

פורסם (נערך)
אופל מנסה למצב את עצמה כמותג פרימיום ולא כמותג עממי, על כן התמחורים האחרונים בעלי פערים משמעותיים מהמתחרות

זה התחיל בקסקדה, ממשיך באדם, אט אט זה גם יגיע לשאר הדגמים פה בארץ.

זאת הייתה התוכנית האסטרטגית מהתחלה, לדחוף בהתחלה את המותג לתודעה ואז להרים אותו ולמצב אותו גבוה יותר מהמתחרים

אם זה יצליח? לא נראה לי... במקרה כאן רק הזמן יעיד

בשביל למצב את אופל מעל מותגים אחרים היא צריכה לעשות משהו טוב יותר מהם, בין אם זה להיות יותר מפוארת, יותר מאובזרת או יותר ביצועיסטית.

כרגע עם כל הכבוד לאופל, הם עדיין בנישה הממוצעת. הם חדרו לתודעה טוב מאוד בשנים האחרונות, אך כדי למתג את הרכבים שלהם בצורה גבוהה הם יצטרכו EDGE כלשהו.

דוגמא ליבואן שלא עושה את זה בצורה מוצלחת: סמל"ת ופיאט.

אני מקווה מאוד שהם לא הולכים לכיוון שלהם, אני אשמח להמשיך ולראות יותר אופלים בכבישים.

עריכה אחרונה על ידי DJI

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אז ראיתי היום את הרכב המדובר באוטומוטור.

בגלל אהבה שלי לרכבים קטנים, התעכבתי עליו כמה דקות טובות.

בסה"כ הרכב קטן וחמוד, עיצוב פנים וחוץ נעים לעין. (גם השילוב של הפלסטיק בצבע הרכב, הגה וידית הילוכים מצופים עור, הגה מעוצב בצורה מאופקת ולא עמוס בכפתורים). אבל לא ממש התלהבתי מהרכב, במיוחד לא עם תג המחיר שהיה עליו (מבצע "מטורף" לכבוד התערוכה 98900 ש"ח וזה עוד לגרסא הידנית!).

שני דברים שבלטו לשלילה:

1. המושבים אמורים להיות מחבקים, לי אישית, המושב הפריע לזרוע בהעברת הילוכים. אני לא נוהגת עם הסנטר ויושבת במרחק מכובד מההגה יחסית לגובה שלי, אבל בהעברת הילוך היד פגעה במשענת המושב.

2. תא מטען קטן כמצופה, אבל עמוק מאוד, ז"א פתח הטענה מאוד לא נוח לדברים כבדים.

בשורה התחתונה, נראה לי שיש אלטרנטיבות עדיפות בכל הקטגוריות למחיר הנקוב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אם הם היו ממחזרים איזה דגם חביב מהעבר אולי המחיר היה מתקבל בפחות התנגדות, למשל את הקדט city.

הקדט סיטי לא מתקרב לפופולאריות של ה500 הישנות / המיני המקורית.

אני מניח שהדיוט מהרחוב לא יכיר את הרכב הזה, לעומת חיפושית / 500 / מיני שהפכו לבוג של אייקון - מה שמאפשר לדרוש פרמייה עבורם.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
לב.מ.וו יש את המיני

לפיאט יש את ה 500

לסיטרואן יש את DS

לפולקסווגן יש את הUP שהרבה יותר יקרה מהאחיות שלה מבית סיאט וסקודה.

אז עכשיו גם לאופל יש מכונית קטנה יוקרתית, לא רוצים תקנו קורסה.

יש אותה באחד הפרקים של העונה החדשה של FIFTH GEAR, נראת ממש טוב, יותר טוב מה500

BMW ופולקסווגן הם מותגים חזקים יותר מאופל, וה-500 נמכרה רע כשסמל"ת תמחרה את הרכב במחיר שש-ספרתי, וזה גם העתיד שאני צופה לאדם.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

קצת היגיון בתמחור הרכב הזה, זה כנראה הדבר האחרון שחשבו עליו באופל ישראל. עם תג מחיר של 85000 שקל אפילו, הרכב היה פונה לקהל רחב יותר.

אולי המטרה של היבואן כאן הייתה שהרכב יהיה "נדיר מאוד", אבל בכל המובנים.

פורסם

ישבתי בו בשבוע שעבר באיטליה. אוטו חמוד מאוד, לא נופל מהמתחרות (מיני יוקרתיות) בכלום.

מי שמתאים לו ישלם ומי שלא לא.

השוואה למחירים בחו"ל לא רלוונטית, יבואנים ישראלים מקבלים מחירים שונים לחלוטין מעמיתיהם באירופה בגלל הבידוד הגיאוגרפי שלנו (שלא מאפשר יצוא בחזרה לשווקי אירופה) בשילוב עם המיסוי הגבוה. לכן התמחור כאן שונה בבסיסו.

פורסם

שונה או לא, אני מוכן להמר על:

85 מחיר לחבר, ואולי 90 + תוספות במקום

מחיר מכירה הרבה יותר אטרקטיבי לעצמו (כלומר ל- SIXT), אבל בלי שיהיה כתוב שזה- SIXT, כמו שעשה עם אופל אסטרה.

"מבצע" ואללה בלי לראות את הרכב, אבל לפי הנתונים להבין...

בקרוב אצל בת הרס"ר הקרוב למקום מגוריך :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

חוזר ומסתכל על הרכב והנתונים שלו - אולי שם יש משהו שיצדיק את המחיר.

לא, לא שם. אפילו המנוע החזק ביותר המוצע הוא מיושן מאוד - 1.4 עם 84 כ״ס. בלי טורבו, בלי טכנולוגיה מתקדמת - אטמוספרי פשוט.

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם פיאט 500 נמכרה עם מנוע 1.2 אטמוספרי ישן במחיר מופרז בתחילת דרכה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אבל לפיאט 500 יש "נוסטלגיה" מה שאין לאופל אדם.

אני זוכר את החשיפה של ה-500 שהיה אירוע גרנדיוזי.

בנתיים גם קסקדה הם לא מצליחים כנראה למכור (אאודי A3 קבריולט דרך אגב אפילו עולה פחות)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שרוב אלה שקנו את הגרסה הבסיסית יודעים בכלל שהיתה פיאט 500 גם בשנות ה60. יצא לי לעבוד עם מישהי שיש לה מיני קופר חדשה והיא בכלל לא יודעת מאיפה בא העיצוב, בחיים לא שמעה על הגרסה האנגלית המקורית של הרכב. נוסטלגיה זה בקטנה, הכל עניין של מיתוג ושיווק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...