Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך חונים [=מחנים] כאן את הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה נראה כמו עוד פרויקט שהוקם בשיטת "נחשוב אחר כך".

משעשע.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

חשבתי שמדובר בחניה לאוטובוסים,יש את זה ביס פלאנט, אבל אז ראיתי שיש גם בצד השני של התמונה (צד שמאל) את הדבר הזה וזה לא הגיוני.

חשבתי גם שנכנסים מהצד (הקטע הכי רחוק של התמונה) אבל ברגע שאתה נכנס מאוד קשה להסתובב ולהחנות אז זה ממש לא הגיוני.

נשארו עוד 3 אופציות, או שבאמת מדובר בטעות בתכנון, או שהקטעים האלה הם בעצם כבישי גישה לחניון והחוצה ממנו והפסים סומנו בטעות או שאני לא יצירתי מספיק.

Miata ND2

פורסם (נערך)

כדי לאפשר תנועה זורמת לאנשים עם עגלות וגישה נוחה לתא המטען שלהם ללא הפרעה לתנועת הרכבים. :brickwall: רק בעיה אחת - אין אנשים עם עגלות בסביבה. :lol:

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם
חניה לאוטובוסים, מה לא מובן?

מה הצורך בכל כך הרבה חניות לאוטובוסים? ובמיוחד במתחם חניה של סופרמרקט.

אני חושב שאנחנו נותנים למתכננים יותר מדי קרדיט ובאמת מדובר בפישול קטן

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אתם שוכחים שזה צולם באילת, שזו עיר תיירות - כלומר יש שם הרבה אוטובוסים שמגיעים.

מכיוון שזה מצולם ליד מלון כלשהו, לא אתפלא אם החניון הזה משמש גם לאוטובוסים, שכידוע יכולים לעלות על המדרגה הזאת בלי בעיה.

המדרגה הזאת שם כדי שרכבים פרטיים לא יחנו עד הסוף ואז יחסמו אותם.

לא כל דבר הוא כשל בתכנון... איפה התמונה צולמה בדיוק, כלומר ליד איזה קניון?

פורסם

אין לי מושג מה זה, אבל ראיתי את החניות לא פעם גם בחניון תת קרקעי אז זה דיי פוסל חניית אוטובוסים , לדעתי או תכנון שטח לקוי או זה באמת נועד למעבר הולכי רגל

• תוכן חדש...