Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוליאנקס - הבנתי שקיה פיקנטו תעשה במקרה הרע 1:16...

ניר - תודה. אבל נותנים כדוגמא את הפונטו איבו שהיא זולה לתחזוקה אבל מאוד מפנקת ונוחה.

ואכן, אינני מצפה לרכב ספורט, אבלכמו שאמרת - בהחלט לא ארצה להיות סל"ד של איזור ה-4000 למשך נסיעה ארוכה...

רעיון מקורי לאיך לוקחים רכב כזה לנסיעת מבחן כשאני נמצא 90 אחוז מהזמן בגוש דן (ללא כבישים הרריים...) ורכב חדש זה לא כמו משומש...? או שאני פשוט צריך לקחת את נסיעת המבחן בערבון מוגבל שכזה?

פורסם

לא הבנתי אותך.

אם אתה לא סגור על עצמך ויש לך התלבטות, תחשוב על להשכיר רכב כזה ופשוט תנהג עליו כמה ימים עד שתבחין ביתרונות ובחסרונות שלו.

כמובן אפילו לעשות את המסלולים הקבועים שלך ככה שיהיה לך בסיס להשוואה.

פורסם

לי יש פיקנטו ידנית מ 1/2013.

אני מאוד מרוצה מהרכב ולדעתי תמורה טובה מאוד למחיר.

נסעתי איתו גם נסיעות של שעתיים וחצי ללא מנוחה והיה סבבה.

צריכת דלק משתפרת עם הזמן כיום יש לי 16K

פורסם
לא מבין איך האינסייט נכנסה כאן לדיון...? בתקציב שלי אפילו 2010 לא נכנסת... אבדוק זאת שוב. אגב, אני היום עם הונדה ג'ז היברידית והיא עושה 1:16 (עם "סגנון" הנהיגה שלי) לכל היותר, אז אני קצת חושש לגבי האינסייט.

מילא פונטו איבו - 2011 אפשרית לגמרי ובאמת הפרשים גדולים.

האינסייט אולי לא נכנסת לתקציב שלך מבחינת מחירון, אבל בפועל מחירי השוק שלה נמוכה משמעותית ממחירי המחירון. במיוחד אם מדובר ברכב מליסינג (או יד שנייה מליסינג).

אין לך מה לחשוש מצריכת הדלק של האינסייט לעומת הג'אז. זה נכון שהאינסייט קצת יותר גדולה מהג'אז אבל בניגוד לג'אז היא תוכננה מראש כמכונית היברידית כך שהעיצוב האווירודינמי שלה מקזז את הפרש צריכת הדלק אל מול המשקל והגודל.

יוליאנקס - הבנתי שקיה פיקנטו תעשה במקרה הרע 1:16...

ניר - תודה. אבל נותנים כדוגמא את הפונטו איבו שהיא זולה לתחזוקה אבל מאוד מפנקת ונוחה.

ואכן, אינני מצפה לרכב ספורט, אבלכמו שאמרת - בהחלט לא ארצה להיות סל"ד של איזור ה-4000 למשך נסיעה ארוכה...

רעיון מקורי לאיך לוקחים רכב כזה לנסיעת מבחן כשאני נמצא 90 אחוז מהזמן בגוש דן (ללא כבישים הרריים...) ורכב חדש זה לא כמו משומש...? או שאני פשוט צריך לקחת את נסיעת המבחן בערבון מוגבל שכזה?

הבנת את צריכת הדלק של הפיקנטו ממש לא נכון. פיקנטו ידנית תעשה במקרה הטוב 16 קילומטרים לליטר. במקרה הרע היא תעשה לך 12 קילומטרים לליטר. תבדוק שוב את המספרים או יותר טוב, תפוס שני ציפורים במכה אחת -

היום ראיתי בסניף תל אביב של אלדן שני פיקנטו ידניות. תשכור אחת ליומיים, סע, תדלק ותמדוד בעצמך. נסה לנסוע עם האוטו גם קצת מחוץ לעיר, כדי להתרשם מהכוח המאוד לא מתפרץ של מנוע ה-1,000 סמ"ק האיימתני. אם כיף לך להעביר ככה את ה-20 אלף קילומטרים שאתה עושה בשנה - מי אני שאעצור אותך?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי האינסייט,בעבודה של אבא שלי זה היו מספר רכבים כאלה של המפעל,חבר שלו אמר שהרכב עושה באזור ה 1/18.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקיי תודה לכולם - אבחן את נושא האינסייט, אבל אני עדיין יותר בכיוון של המיני/סופר מיני ידנית.

לקחת גם לתשומת ליבי את דבריכם על הקיה פיקנטו ולכן היא גם קצת ירדה מהפרק.

ועל כן נשארתי בעיקר עם סוזוקי סוויפט ידנית.

תודה שוב לכולם! :)

פורסם
אוקיי תודה לכולם - אבחן את נושא האינסייט, אבל אני עדיין יותר בכיוון של המיני/סופר מיני ידנית.

לקחת גם לתשומת ליבי את דבריכם על הקיה פיקנטו ולכן היא גם קצת ירדה מהפרק.

ועל כן נשארתי בעיקר עם סוזוקי סוויפט ידנית.

תודה שוב לכולם! :)

מזכיר את המשל עם הסוס והבאר...

בהצלחה

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

טוב אין משהו שיהיה מושלם, זה ברור לך, נכון?

אני אומנם מסכים עם חבריי, הפיקנטו היא מיני, ולא סופר מיני כמו שאר האופציות שלך. אבל קח בחשבון שהמנוע של הפיקנטו דווקא יחסית חזק והתנהגות כביש טובה. אם הדלק זה פקטור משמעותי בעיניך, אז הידנית באמת צורכת פחות וזה לא עניין של מה בכך...לא הייתי ממהר להוריד אותה מהפרק בקיצור.

מישהו כאן הציע לך להשכיר ולנסות לכמה ימים כדי לראות איך זה עובד לך בנסיעות הקבועות שלך, אז תנסה ותראה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...