Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. בקיץ שעבר המזגן הפסיק לקרר. הלכתי למוסך שאמר לי שאין גז, מילא, ושם שמן לשסתום (מה זה??) כי לפי טענתו הבעיה ידועה ברכב הזה שהשסתום צריך שימון כדי לא להבריח גז, ולקח ממני מחיר מופקע עבור זה.

עכשיו, כמה חודשים אחרי, המזגן שוב לא מקרר.

איך אני יכול לדעת אם שוב ברח הגז? ואיך פותרים את הבעיה הזאת אחת ולתמיד?

קראתי בפורום על כל מיני חומרים שפותרים סתימות של בריחת גז. מישהו ניסה?

ואם אפשר המלצות למקום שמתמחה בעניין באזור חיפה.

תודה

פורסם

אני לא יודע איזה שימון צריך לשסתום,אני רק יודע שבמונדאו יש בעייה בשסתום ספיקה שיושב במדחס.

לא צריך לפרק את המדחס בשביל להוציא את השסתום,צריך פשוט להוציא את השסתום מהמדחס ולהחליפו.

אני עברתי את אותו סרט שנה שעברה,אבל שבועיים לאחר החלפת השסתום שוב לא עבד המזגן,ואז החלפתי את המעבה מזגן שהיה סדוק.

פורסם

אני גר בגוש דן כך שאין לי שום המלצה לגבי חיפה. אם אכן החליפו לך את השסתום שנה שעברה לא נראה לי סביר שזה שוב השסתום.אולי זה המעבה או אולי בריחת גז ממקום אחר.צריך מזגניסיט אמין ומקצועי.

פורסם

חזרתי לדווח אחרי הטיפול:

הייתי במוסך "אורי מלמד" בחיפה שהומלץ בפורום. צביקה טיפל בי. הוא מצא שאין בריחת גז (היה גז מלא במערכת) אבל הייתה לחות במערכת בגלל זה לא קירר. משך את הגז ושם לי גז חדש עם ווקום שמן או משהו בסגנון שפתר את הבעיה. ביקש שאחזור לביקורת בעוד חודש ששוב יבדוק את המצב.

שירות ומחיר מעולים. מומלץ בחום.

• תוכן חדש...