Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי כאב צוואר. :D

סה"כ סביר לשנתון.

שים לב לתקלה בהגה שנראית רצינית, לתושבות המנוע והגיר שזקוקות להחלפה (אולי בכלל משם הרעידות, והמצערת בסדר...)ולמצערת (שכנראה) מלוכלכת/מנוע צעדים תקול.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

השאלה מה המחיר המבוקש.

אני רואה שיש בעיה במנוע הגה החשמלי, זאת תקלה ידועה ולא קשה לסדר אותה, העלות, עד 1000 ש"ח למנגנון משופץ.

בנוגע לגיר, תצטרך להחליש תושבת גיר, מעבר לזה כנראה שיש עוד מה לעשות, אבל אני לא יודעת מה בדיוק. מדובר ברציף או רובוטי?

אתה בחרת את מקום הבדיקה או שהגעת לשם דרך המוכר? בדקת שלא מדובר בסוחר בטעות?

עריכה: תצטרך גם לבצע כיוון פרונט וכנראה להחליף צמיגים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

סביר, אבל אני הייתי מוריד את המוכר במחיר, הן בגלל הבעיה בהגה והן בגלל זוג צמיגים [לפחות] שצריך להחליף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הבדיקה סבירה,לגבי ההגה החשמלי כפי שציינה murzlika,תכין כאלף שח לתיקון,דבר נוסף חשוב,לעיתים הנורה נכבית וההגה מתפקד כרגיל,אין זה אומר שהרכב תקין,במידה ובעל הרכב יתחייב לתקן,דרוש לראות אסמכתא לתיקון,מפני שלעיתים איפוס תקלה פותר אותה למספר ימים/שבועות אבל היא תחזור.

בהצלחה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
השאלה מה המחיר המבוקש.

אני רואה שיש בעיה במנוע הגה החשמלי, זאת תקלה ידועה ולא קשה לסדר אותה, העלות, עד 1000 ש"ח למנגנון משופץ.

בנוגע לגיר, תצטרך להחליש תושבת גיר, מעבר לזה כנראה שיש עוד מה לעשות, אבל אני לא יודעת מה בדיוק. מדובר ברציף או רובוטי?

אתה בחרת את מקום הבדיקה או שהגעת לשם דרך המוכר? בדקת שלא מדובר בסוחר בטעות?

עריכה: תצטרך גם לבצע כיוון פרונט וכנראה להחליף צמיגים.

במוסך מורשה הוא אמר שהעלות יכלה להגיע ל2,500 . הוא רוצה לראות את זה .

פורסם

לפני שנתיים העלות במורשה הייתה 3000 שח ללא עבודה. אם הוא מוכן להוריד לך 2500 על התקלה לך על זה.

באופן כללי, תנסה להוריד אותו עוד קצת במחיר לכיוון 17.5 כי אתה תצטרך להשקיע בישור קו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הרכב נקנה .

מוסך מורשה אמר שיש צורך להחליף 2 תושבות (הכול חוץ מהעליונה) , + הוא לא רואה שום בעיה במנגנון של ההגה אלא שהבעיה בגלל מצבר חלש .

באיזה מוסך מומלץ לטפל ?

שמעתי שיש את הרשת החדשה צ'קסטאר שהיא זולה יותר ממורשה עם חלקים מקורים , או שיש גם את המוסך הפרטי פאיטון ...

פורסם

אני מקווה שלא שילמת יותר מ13-14.

אין טעם לטפל במורשהה,כנס למוסך מתמחה ותעשה את הטיפול.

כשהיה לי רכב פרטי ישן הייתי נוסע לשטחים לעשות טיפול,היה יוצא זול מאוד.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

תתחדש.

טפל במהירות בתושבות כי כל הרעידות שיש לך באוטו הורסות את התושבות האחרות.

לגבי תקלת ההגה ממליץ לאפס ולראות אם חוזר בכלל. מניסיון - לפעמים זו תקלה שנעלמת מעצמה.

פורסם
אני מקווה שלא שילמת יותר מ13-14.

אין טעם לטפל במורשהה,כנס למוסך מתמחה ותעשה את הטיפול.

כשהיה לי רכב פרטי ישן הייתי נוסע לשטחים לעשות טיפול,היה יוצא זול מאוד.

שילמתי 17 ... יותר מידי ? יד 1 טיפל במורשה תמיד .

פורסם

זה בסדר לדעתי, אל תרגיש פראייר,

אחרי הכול לא פשוט למצוא פונטו ספייס שמורה, יד ראשונה שכל חיה טופלה במורשה יצרן. רובן טופלו באופן חאפרי למדי.

לפעמים עדיף להוציא מעט יותר במעמד הרכישה ולהיות בראש שקט, מאשר לרכוש רכב במחיר נמוך יותר ולבלות איתו במוסך (ואז בעצם הכסף שהשקעת מתקזז).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שילמת מחיר טוב מאוד בהתחשב במצב השוק ובמצב האוטו. אם מורשה אומרים שזה רק שתי תושבות אז המצב מעולה.

לדעתי, תמשיך לטפל במורשה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...