Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תטפל במוסך שמשון ביהוד אם אתה רוצה רמה גבוהה, אל תקשיב למי שכתב למעלה שתטפל בסתם מוסך, זה מה שהורס את הפיאטים האלה, ששמים אותם באיזה חור עם פועלים שמעניין להם את האשך האוטו שלך ויהרסו לך את המנוע עם נוזל קירור תוצרת הסופרמרקט.

אם ההגה מתקלקל לך, ולא עובד ההגה כוח, אז בספייס כל הבעיה בדרך כלל היא 2 ממסרים שצריך להלחים מחדש וזה עולה גרושים. כתוב על זה באינטרנט הרבה. במוסך פשוט לא מתעסקים בזה והם ישר מחליפים הכל בלי סיבה, תחפש על זה בגוגל אם תצטרך. יש גם מקום אחד בשם "עופר קצב" שמתמחה בהגה הזה של הספייס והמחירים שמה הרבה יותר נמוכים מהמוסך המורשה, שזה טוב במידה ואין לך ידע טכני או רצון להבין מה הולך שמה עם הממסרים אבל אתה לא רוצה לשפוך 2500 שקל איפה שלא צריך.

גם כל עוד זה רק המנורה בדשבורד, וההגה תמיד עובד רגיל אז אל תתרגש מזה, בפיאט פנדה שלי אני נוסע ככה כבר כמעט 3 שנים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

איפה כדאי לטפל ?

עכשיו חג וכול המוסכים סגורים בעעעע אני רוצה לתקן תרכב כבר . שלא יפול המנוע .

בציקסטאר כפר סבא זה מה שהציעו לי

תושבת מנוע ותושבת גיר 583 + 437+הרכבה 260 + מע"מ = 1,500 שח .

במוסך מורשה זה יעלה לי קרוב ל3 אלף אני חושב . לא הולך לטפל שם .

איפה עוד כדאי ? אני רוצה לבדוק במוסך פאיטון מה המחיר .. הבעיה שהם סגורים בחג ..

איפה יש מוסך עם מחירים סבירים לפיאט ?

פורסם

אל תשים חלקים תחליפיים לפיאט שלך, מקסימום תושבות תחליפיות שמומלצות ע"י היבואן (יש דבר כזה).

תבדוק אם אתה יכול לקנות מראש את החלקים המקוריים ולהרכיב במוסך אחר, שאינו המורשה.

• תוכן חדש...