Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את החומרים האלו באוטו דיפו? זה קרוב לי לבית בשפיים...

ואני רוצה גם לעשות לרכב דייטלינג חיצוני בשביל להוריד סווירלס כי יש המון המון על הרכב.. מי שקניתי ממנו כנראה לא ממש היה אכפת לו , אבל זה מציק לי בעין

מפחיד אותי להתעסק עם הוקס והשטויות האלה אם יש מישהו באיזור נתניה שזורם לו לעזור לי אני אשמח :)

פורסם

APC של שופרסל, יש בשופרסל.

על מנת להוריד סווירלים מהאוטו אתה צריך לבצע פוליש. פוליש לא הייתי ממליצה לך בשלב הזה לעשות לבד כי הפוטנציאל לנזק די גבוה.

אם הסווירלס מציקים לך, אתה יכול לפנות לבעל מקצוע.

באיזה רכב מדובר?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בדיוק מה שהיא אמרה, אך לא בכל סניף של שופרסל המוצר אכן קיים, אני מצאתי אותו בודד במדף מאחורי כמה גלונים של נוזל ניקוי רצפות חח..

לגבי דיטיילינג חיצוני תוכל לפנות לpdr אם יש לך קצת כסף מיותר בכיס.. אם תוכל להגיע לקריות דבר איתי בה״פ, אשמח לעזור.

פורסם

באמת שאני לא מבין , מה כול כך מפחיד בפוליש ?

בעבודה ידנית בקושי תזיז לצבע .

עם מכונה DA זה יהיה יותר פשוט וקל , והסיכוי לעשות נזק מאוד קטן .

מקסימום עובדים עם מד עובי לכה וזהו . זה לא ביג דיל .

באמת שאני לא מבין את כול ההפחדות האלה לגבי פוליש .

פורסם

צודק, פוליש הרבה יותר עדין מקומפאונד, גם מרגישים זאת ביישום (אני עובד עם da ומרגיש הבדל בהתנגדות של המשטח) ואין מה לפחד. כמה מעברים עדינים על אותו משטח וניגוב, זה לא ביג דיל. אך עם כל זאת יש אנשים שלא מנוסים ופוחדים לפגוע יותר מאשר להועיל.

פות״ש, מציע לך לעיין במדריכים השונים בפורום ולרכוש ידע בתחום.

יום טוב (:

• תוכן חדש...