Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,לפני כמה ימים פרסמתי שאני הולך לקנות אלפא רומאו ספיידר בצפון עקב מכירת סיאט לאון קופרה,למזלי העסקה לא יצאה לפועל וחשוב לציין שהיא הייתה קרובה כמה דק' מלהיסגר ועקב סגירת הבנקים לא רכשתי את הרכב. לאחר שהגעתי הביתה התחלתי להריץ בירורים לגבי הרכב הזה והבנתי שהיה לי מזל גדול שלא חזרתי איתו הביתה.

בכל אופן לאחר שחלום האלפא ספיידר נופץ(גם בגלל צניחה חולנית במחירון מדי שנה של משהו כמו 30-40 אלף גם בין שנים כמו 08-07) אני צריך להתחיל לחפש אחרי משהו קצת אחר.

חשבתי על כיוונים כמו סדרה 3 קופה/קבריולט, אאודי TT ובעיקרון לא עלה לי עוד משהו בראש,שנתונים 08-09 ומעלה.

חשובה לי האחזקה של הרכב,אני לא מעוניין לקרוע את הכיס יותר מדי ,אני יודע שעוד מעט יקפצו המון אנשים ויגידו לי שאחזקת BMW תעלה הון תועפות אבל תתפלאו היא ממש לא,אני מכיר אנשים שפשוט מזמינים חלפים מהאיביי, כמו חיישנים ועוד דברים מהסוג הזה ואחזקת הרכב הזה הופך להיות מבחינת טיפולים וחלפים (ברובם) כמו הונדה. באתר אי ביי גרמניה יש כל כך המון חלפים במחירים לא מציאותיים(לצרכן הישראלי) שאפשר בשקט להחזיק רכב מהסוג הזה.

בכל אופן אני אשמח לקבל עוד כמה דוגמאות והמלצות,חשוב לי שהרכב יהיה עם לוק קרבי כמו הTT והסדרה 3 וכמובן כמו הספיידר כפי שהבנתם.

המשך יום מעולה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי viper05
פורסם

שלום לכולם, מכרתי לפני כשבוע את הלאון קופרה שלי, הייתי קרוב 6 דק מקניית אלפא בררה ספיידר שלמזלי הקניה הזאת לא יצאה לפועל. בכל אופן אני מחפש רכב שנראה טוב שנתון 09 ומעלה שייתן לי את הלוק הספורטיבי ושיתן לי קצת כוח בגלגלים.

לאחר שהספיידר ירדה מן הפרק( גם חלשה להפליא) , אני מחפש כיוונים אחרים. חשבתי על אודי tt, פיגו rcz, ב אמ וו סדרה 3 קופה, z4, a5 ידוע לי שאולי בחלק מהרכבים אני אצטרך למתוח את התקציב שלי קצת ולקחתי את

זה בחשבון. על מה הייתם הולכים, מה ההמלצה הכי טובה?

אשמח לתגובות.

פורסם

אם אתה מחפש קופה חזקה קח גם בחשבון את האינפיניטי G37 קופה. מחירון מודל 09 קצת גבוה מהתקציב שלך אך התמורה לשקל מלאה. 320 סוסים עם ישבן שובב במיוחד ואמינות יפנית. דעתי כמובן משוחדת.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן הציע הצעה טובה אם לא אכפת לך מהגיר האוטומטי. אין ספק שהיא גם הכי יפה בעיר.

אם אתה תתפשר על אטמוספרי ויש לך סבלנות לחפש - BRZ/GT86.

והיי, אפילו הרווחת קונה כשתרצה להחליף בעוד 3 שנים :wink:

פורסם

אם בחנת אלפא בררה, אולי תרצה לבחון את האמא שלה שהיא הרבה יותר יפה ואופה.

תבדוק אם יש למכירה GT 3.2 במצב טוב. בתקציב שלך ואולי אפילו פחות תקבל (אחרי יישור קו) רכב חזק מאד ומתנהג היטב, אך שתיין דלק לא קטן :wink:

מה שכן, זה אומר לרדת בשנתונים בצורה משמעותית.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כעיקרון ירדתי מנושא האלפות, אבל לא לחלוטין.

לרגע זה אני בודק אופציות כמו סדרה 3, a5 ובנוסף ב.מ.וו z4, כשהגדש הוא על הz4, אני מאוד אשמח לקבל קצת מידע לגבי האחזקה שלה, מבחינת ביטוח( בן 25 עוד חודש 26) ללא עבר עם תאונות למעט אחת בגיל 17. עלויות

טיפולים חלפים( אשתמש ללא ספק באיביי ואקנה חלפים/ חיישנים שיהיו זמינים לי בשביל שלא ישחטו אותי פה במחירים. אני טס כל 2-3 חודשים לברלין ככה שלא תהיה בעיה בנושא הזה.

אודה לכם לגבי מידע על הz4 מכיוון שיכול להיות שאני ארכוש אחת עם מנוע 3.0i.

תודה למגיבים.

פורסם

לגבי עלויות ביטוחים כדאי לך להגיע לאחד המפגשים של מועדון הרודסטרים, יש שם מספיק בעלים של הרכב הזה שיכולים לספר לך כל מה שתרצה.

קח בחשבון שבתקציב שלך תאלץ להתפשר על שנת 2008 ומטה כי הם נסחרות במחירים הזויים.

אם אתה רוצה רכב הארדקור אז אולי כדאי לשקול את ה-S2000 (אבל לא ראיתי כאלה בלוחות הרבה זמן).

לא מזמן ראיתי 2 מודעות של סדרה 3 קבריולט, אומנם היו רכבים מ-2009/8 ויד 4 אבל זו גם אופציה מעניינת (התוספת של הגג הקשיח שווה כל שקל).

אם אתה מחפש רכב שלא יקרע לך את הכיס ושקלת כבר Z4 אז אולי כדאי לך לשקול מיאטה. זה נכון שהיא הרבה פחות חזקה מהבימר אבל תספק לך המון פאן. חיסרון נוסף זה המחסור בפוזה שאתה כנראה מחפש אם אתה פונה רק לגרמניות. לגבי האבזור אם תלך על גרסת הגג הקשיח תקבל גם אבזור מכובד (ריפודי עור, מושבים מחוממים וכו'). התקציב שלך יספיק לגג קשיח מ-2010 ומטה (רצוי לא לרדת מ-2008 כי במהלך השנה הזו הייתה מתיחת פנים) ואם תסתפק בגג בד אז תוכל אפילו לרכוש 2012 למרות שמיאטות משנתונים גבוהים לא מופיעות הרבה בלוחות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לאחר המתנה של 3 שבועות וחיפוש רכבים המציאה נמצאה ורכשתי לה היום Z4 2008 דגם מנוע 3.0SI עם ה300 כ"ס.

הבדיקה יצאה מעולה רכב במצב מעולה למצבו ולדעתי עשיתי עסקה טובה.

בנוגע לביטוח מצאתי משהו יחסית בסכום סביר,המקיף על שם אבא שלי עלה 5300 חובה עוד 2000.

כמובן שעשיתי גם בדיקות באי ביי לגבי גג של רכב כזה למקרה שפתאום קורה משהו קיצוני והמחירים ממש לא בשמים,ב2500 שקל ניתן להביא גג משומש במצב חדש ולחיות עם זה בשקט נפשי.

עכשיו רק צריך לבדוק איך לעזאזל אני מכניס גג כזה למזוודה כי בפעם הבאה שאני בברלין אני ללא ספק רוכש גג כזה ובודק איך אני מביא אותו לארץ.אפילו בתיק גדול של גלשן או לא יודע איך.

נבדוק את הנושא.

בכל אופן תודה על העזרה

פורסם

תתחדש! רכב מעניין מאוד. לדעתי מדובר ב-255 כ"ס לא? ה-3 ליטר הגודש שלהם הוא עם 300+ כ"ס.

אגב, מה הפחד מהגג? לא הבנתי כל כך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תתחדש.

בנוגע לגג, אני מאמין שהוא מגיע בתצורת בד בלבד, המכניקה נשארת כמות שהיא.

ואם מדובר בגג? אני נוטה להאמין שמדובר בכמה ק"ג בודדים, לא משהו שלא יכול להכנס במזוודה סטנדרטית. נסה לאתר את המק"ט מוצר ולראות כיצד הוא מגיע.

בנוגע לנסיון שלי עם הבאת החלפים מברלין, ישנם מקומות שכדאי לתת את ההזמנה מראש, כדי לא להגיע למצב שאתה מגיע לחנות / סוכנות - ואין מלאי. (בטח כשמדובר בגג, זה לא שוקו ולחמניה).

להגיד לך שיש סיבה לשים גג ספייר בצד? נבצר מבינתי. עדיין לא החזקתי רודסטר.

M-TECH E46

• תוכן חדש...