Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם אפשר בבקשה המלצות לשדרוג רכב מסוג סוזוקי סוויפט?

אני מוכנה להשקיע עד 3,000 ש"ח (רצוי פחות).כמו כן תא המטען קטן מאוד לכן רצוי במידה ויש התקנות מאחורה, שיהיו דקות יחסית.

תודה!

פורסם

אם את מעוניינת במערכת בסיסית טובה

מה שאני הייתי ממליץ לעשות זה להתקין סט קומפוננט קדמי +רמקולים 6X9 על המגש האחורי

שמוברים ע"י רדיודיסק בסיסי טוב ,הצעה טובה יכולה להיות:

Pioneer DEHX6650BT

קומפוננט מורל טמפו 6

מורל טמפו 6X9.

--------------

סה"כ 2000 שח בערך ללא התקנה.

פורסם

כן ולא .

היום לרוב מערכות האפטרמרקט טובות יותר ממערכות הסטוק המקוריות שבאות עם הרכב .

אם תרצי לשמוע שיפור בסאונד רוב הסיכויים שתצטרכי להחליף את יחידת הראש .

בהצלחה

פורסם (נערך)

היום הייתי אצל אחד המתקינים. הוא המליץ קודם כל להחליף את הנגן המקורי כי לטענתו הוא מעוות את השמע ובלעדיו יורגש שיפור משמעותי.

האם תוכלו לתת דעתכם עד כמה העניין עקרוני?

אישית אני מעדיפה לא להחליף את הנגן משום שהוא מקורי וגם עונה לצרכים מבחינה פונקציאונלית (מציקים לי הכי הבאסים שמתעוותים לאחר הגברה מסויימת והופכים לרעשים).

עריכה אחרונה על ידי Murr27
פורסם (נערך)

עקרוני מאוד ,זה הדבר הראשון שהייתי עושה.

מכשיר כמו Pioneer DEHX6650BT עדיף בהרבה ,זה מכשיר שמעבר לאיכות סאונד טובה משמעותית מהנגן המקורי

הוא גם מכיל דיבורית בלוטות' תומך A2DP {הזרמה אלחוטית של מוזיקה מהתקנים ניידים} שולט אייפון שולט אנדרואיד

עם כניסת USB וגם AUX מאפשר חיבור מגבר חיצוני מגיע גם עם אקולייזר וקרוס אובר בסיסי

מאפשר לך להתאים את צבע התצוגה כפי שאת אוהבת ועוד.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
  • תוכן חדש...