Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם!

לא מזמן ההגה ברכב החל לרטוט ממש קצת, וגם לפעמים בעצירה מוחלטת ה- RPM יורד ממש למטה כאילו האוטו נחנק. בדקתי את כל הצינורות והחוטים שמחוברים למנוע.

מצאתי צינור אחד שהולך מהמנוע לצנרת של האוויר (הצינור הגדול הזה שנמצא בו מסנן האוויר), הוא קרוע בקצה משהו כמו 3 ס"מ, משמע אין איטום/ואקום.

הבנתי שזה יכול להיגרם מהממצא הנ"ל, השאלה שלי היא כזו: האם אני יכול לחתוך את הקטע הקטן הזה, ולחבר שוב את הצינור, או שמא עליי להחליף את כל הצינור הקטן הזה?

תודה מראש על תשובות שתתקבלנה, וכמובן אם יש חוות דעות נוספות לבעיה הנ"ל אשמח שתשתפו אותי בהן. :?:

פורסם (נערך)

יש לו עדיין בשר לחתוך ?

בכל מקרה עדיף לרכוש צינור חדש אני מתאר שעלותו לא תעבור את ה50 שקלים מהחיבור שלו נראה שניתן להחליף אותו בקלות ולא מצריך ידע מכני רב.

במידה ואתה מחפש חלפים מקוריים תנסה את חזי דלאל שיושב בתל אביב,לדעתי ניתן לגשת לכל חנות חלפים ולהשיג צינור כזה.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
  • תוכן חדש...