Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני הבנתי שאם רוצים מחשב אמין בארץ עם מערך תיקונים מוצלח- אז רק DELL

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר הזכרתם את דל, פח זבל של שירות לקוחות בארץ.

היה לי מחשב ווסטרו שלהם בעבר, באותו היום מצאתי תקלה שהתבררה כבעיה גורפת באותו דגם לא רק שהתמיכה טכנית שלהם הם בור ועם הארץ ואין להם חצי מושג במה שהם אמורים לעסוק, הם התעקשו שאני אביא אותו (בכבודי ובעצמי) למעבדה המחורבנת שלהם בהרצליה פיתוח.

מיותר לציין שלא היה צורך בשום מעבדה כי זה בעיה כללית בדגם הזה בכל העולם, בשורה תחתונה אחרי התערבויות וצעקות על דרגים בכירים שם העפתי להם את המחשב בחזרה.

מאז לא מתקרב לדל.

מה שאתה מתאר עם המסך בhp הגיוני, כנראה נשרף האינוורטר, היה לי גם מחשב hp בן 5-6, קניתי אינוורטר חדש מאיביי בפחות מ3 דולר, פירוק זריז והרכבה ועובד כמו חדש.

חבל על הכסף שהולך ל'מעבדות' של חאפרים.

פורסם

בתור בעל מחשב DV6 עם בעיית מסך

לי הביאו את המחשב הזה בתור מחשב להתעסק בו אחרי שאמרו להם שהלך חלק במחשב ואין אפשרות לתקן

אחרי הטעינה של המערכת הפעלה היה מופיע לי תמיד מסך שחור

לאחר פירמוט מלא של המחשב והתקנה מחדש של הוינדוס מנעתי את האופציה לעשות עידכונים לכרטיס מסך ומאז המחשב עובד כמו שצריך

תנסה לעשות את זה גם

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה לי מחשב ווסטרו שלהם בעבר, באותו היום מצאתי תקלה שהתבררה כבעיה גורפת באותו דגם לא רק שהתמיכה טכנית שלהם הם בור ועם הארץ ואין להם חצי מושג במה שהם אמורים לעסוק, הם התעקשו שאני אביא אותו (בכבודי ובעצמי) למעבדה המחורבנת שלהם בהרצליה פיתוח.

מיותר לציין שלא היה צורך בשום מעבדה כי זה בעיה כללית בדגם הזה בכל העולם, בשורה תחתונה אחרי התערבויות וצעקות על דרגים בכירים שם העפתי להם את המחשב בחזרה.

מאז לא מתקרב לדל.

חשבתי שהאחריות של דל כוללת איסוף מבית הלקוח- כנראה שהוטעיתי.

פורסם
חשבתי שהאחריות של דל כוללת איסוף מבית הלקוח- כנראה שהוטעיתי.

יש דגמים ויש דגמים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חוסר מקצועיות שגובל בגניבה. הייתי דורש את אותם 100 ש"ח בחזרה בשביל הפרנציפ - איך אפשר לקחת לבדיקה משהו שהם מראש לא יכולים לתקן? זו לו בעייתך שאין להם מושג מה הם עושים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

זה מה שאמרתי לה, אז היא עונה לי, ''אבל ביצענו בדיקה למחשב שלך, זה עולה כסף''.

לא היה לי זמן לדבר איתה כי היא תפסה אותי ברגע לא טוב. אך בגלל זה אני שואל, יש מקום לדרוש חזרה את הכסף ולו רק בשביל העיקרון?

הרי לא הייתם צריכים לקחת את המחשב לשבועיים ולא הייתם צריכים לגבות ממני כסף, יכלתם לבדוק מראש

האם הספקים שלכם מספקים את החלקים למחשב הזה, פשוט מקומם!

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בהחלט,

אם מראש היו מידעים אותך שלדגם שלך עשויה להיות בעיית חלפים ניחא, אבל הם לא. הם יכלו לדעת מיד גם בלי חוות דעת של טכנאי שבכלל אין להם חלפים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
הדגם הוא DV6 1140EJ

והתקלה כמו שכתבתי, מסך עובד אבל לא ניתן לראות כלום מכיוון שהאינוורטר התקלקל, מאוורר רועש, התחממות וסוללה גמורה.

א) שומר נפשו ירחק מ-DCS.

ב) התקלה שלך יכולה להיות באינוורטור, יכולה להיות ב-LCD, יכולה להיות בכבל. אתה יכול לקחת הימור, להזמין רק את האינוורטור, או להזמין מסך שלם, (שכבר כולל LCD, כבל ואינוורטור) כדי להיות בטוח.

ג) התחממות - איזה רעש יש? רעש מכני או רעש של מאוורר שמתאמץ? כי במקרה השני יכול להיות שיש צורך פשוט לנקות אבק או לחדש משחה טרמית. אם הראשון, אתה צריך מאוורר חדש (בא עם גוף קירור, יש שלושה סוגים בהתאם לסוג כרטיס מסך)

ד) סוללה כנראה שתצטרך חדשה, אין מה לעשות.

ה) המחשב לא עד כדי כך ישן. לגבי בעיית חלפים, יכול להיות שהחלפים לא היו להם במלאי, והם לא רצו להתעסק, למרות שכבר יכלו להזמין ולקבל אותם בזמן הזה. קח גם בחשבון, שעלות חלפים מקוריים חדשים (חלקים של HP לא זולים) יכולה לעלות על מחיר מחשב חדש.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לגבי תקלה באינוורטר: ה LCD עדיין עובד אבל תאורת הרקע (backlight) לא, ולכן רואים תמונה שחורה, א - ב - ל בהסתכלות מקרוב קרוב בחדר מואר היטב, או בהארה בפנס, בד"כ כן אפשר לראות "תמונה".

:turn-l:
פורסם

צריך לפתוח את המסך ולראות. אולי זה סתם כבל שיצא מהמקום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
היה לי מחשב ווסטרו שלהם בעבר. זה בעיה כללית בדגם הזה בכל העולם

אשמח לדעת באיזה דגם מדובר ובאיזו בעיה בדיוק? תודה.

פורסם

אני מוכרח לחלוק עליך - רכשתי נייד של דל דרך האתר שלהם בארה"ב וכשנדפק לי מקש במקלדת, תוך פרק זמן קצר (לכל היותר שבוע) החליפו את המקלדת בחדשה.

פורסם
אשמח לדעת באיזה דגם מדובר ובאיזו בעיה בדיוק? תודה.

הדגם מלפני כמעט 3 שנים - VOSTRO 3550 (i7 לא נראה לי שהוא עדיין נמכר אבל בכל מקרה הבעיה אצלו היתה בהחלפה בין הכרטיס מסך הפנימי לבין המאיץ מסך, אין את הסוויץ' ביניהם - כביכול המחשב עובד על הכרטיס הפנימי (החלש) כדי לחסוך באנרגיה, ברגע שאתה מפעיל משחק כבד לדוג' הוא אמור אוטו' לעשות סוויץ' למאיץ גרפי. מה שלא קרה בפועל גם כשאתה עושה את זה ידנית, כאילו הכרטיס מסך היה מושבת אף על פי שהוא נתן אינדיקציה תקינה.

בקיצור הם לא באמת פתרו את הבעיה, הבנתי שאחרי כמה חודשים הם הוציאו פירמוור לביוס שדרך הביוס אתה בעצם מבטל את הכרטיס גרפי הפנימי ומשתמש רק במאיץ, מה שמאבד מהפואנטה של זה...אבל לא משנה.

בחו"ל הלקוחות שלא היו מרוצים היתה באפשרותם להחזיר את המחשב ולקבל החזר כספי מלא, פה בארץ ניסו לסבן ולדרוש שהמחשב יישלח למעבדה שהם (ה"גאונים") 'ימצאו' ו"יתקנו" את התקלה, הבנתי מהר מאוד שמדובר בחדלי אישים (כולל נציגת שירות לקוחות טיפשה ששיחקה אותה בכמה שיחות שהיא לא שומעת וניתקה), בסוף כמובן שקיבלתי זיכוי מלא, אבל זה ההבדל בין השירות לקוחות בארץ לחו"ל, ולאו דווקא אצל DELL.

אני מוכרח לחלוק עליך - רכשתי נייד של דל דרך האתר שלהם בארה"ב וכשנדפק לי מקש במקלדת, תוך פרק זמן קצר (לכל היותר שבוע) החליפו את המקלדת בחדשה.

בגלל זה דיברתי על הארץ.

בקשר לאינוורטר - אם אתה שולח לארץ דרך אחת מחברות השילוח ששולחות מארה"ב לארץ אז כדאי ללכת על זה: http://www.ebay.com/itm/HP-Pavilion-dv6-1140ej-dv6-1140ek-dv6-1140el-dv6-1140eo-laptop-LCD-inverter-/121175378873?pt=US_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item1c369d8bb9

אחרת זה כבר יותר יקר: http://www.ebay.com/itm/Inverter-HP-Pavilion-dv6-1140ei-dv6-1140ej-dv6-1140ek-dv6-1140el-dv6-1140eo-/181198290701?pt=Computer_portatili&hash=item2a30427f0d

מכיר את התופעה 1:1, הבעיה היא באינוורטר, אתה יכול לנסות לשחק עם הכבלים שלו לפני, אבל סביר להניח שהוא עשה את שלו.

• תוכן חדש...