Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סחבק עובד בHP, לסחבק אין ישיבה שבה מחשב HP לא נתקע, קורס וכו..., לסחבק יש מחשבי DELL בבית בלבד :)

+כל"נ

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי תקלה באינוורטר: ה LCD עדיין עובד אבל תאורת הרקע (backlight) לא, ולכן רואים תמונה שחורה, א - ב - ל בהסתכלות מקרוב קרוב בחדר מואר היטב, או בהארה בפנס, בד"כ כן אפשר לראות "תמונה".

מנסיון שלי דווקא ה- inventer זה האחרון להתקלקל במקרים האלה ואני מוכן להמר שפשוט נשרפה נורת ה- ccfl במסך.

ניתן לבדוק בקלות עם מסך אחר.

אם אין לך את הכלים המתאימים גש למעבדה שיבדקו לך את זה, אם אתה בחיפה אתה מוזמן לקפוץ אלי.

אם תרצה, אני מניח שיש לי גם מסך משומש מתאים ואפילו אולי גם אינברטר אם זו אכן הבעיה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

עד כמה שזכור לי CCFL קיים במסכים שכוללים אינוורטר,

באילו שאינם כוללים אינברטר, לא זכור לי שיש CCFL.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
עד כמה שזכור לי CCFL קיים במסכים שכוללים אינוורטר,

האינוורטר מספק את המתח (הגבוה) ל- CCFL.

מסכים מודרניים משתמשים בתאורת LED.

:turn-l:
פורסם
האינוורטר מספק את המתח (הגבוה) ל- CCFL.

מסכים מודרניים משתמשים בתאורת LED.

אז לא הייתי רחוק. :)

אחריי שנתיים בלי מעבדה הידע קצת נשכח וצוברים חלודה, אבל מסתבר שלא הייתי רחוק בכוונה שלי.

בכל מקרה, אחת הסיבות שאני נגד המעבדות האלו הם מחירים מונפצים.

חבר היה צריך מאוורר חדש לHP שלו (לא זוכר דגם מדויק). לאחר פירוק המערכת, ניקיון וחידוש משחה טרמית, השיפור לא היה מספק (מחשב בן 5-6),

אי לכך ביצענו החלפה של גוף הקירור והמאוורר, בארץ רק על המאוורר רצו 350₪ (לפני מע"מ אם אני זוכר טוב), באיביי עם גוף קירור (HEATSINK) מוכרים במשהו כמו 25-30$, מאוורר בלבד לא יעלה יותר מ10$.

ישנן מעבדות פרטיות שיבצעו את העבודות במחירים הרבה יותר ריאליים. כמו בחנות שעבדתי בה לפני הצבא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ליאור צור איתי קשר בפרטי,

אני מכיר אנשים שעובדים שם (DCS) אולי אוכל לעזור לך.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב נראה שהבעיה הזו השתלטה גם על אחד מה HP שבבית

ליאור נתנו לך מענה לגבי המסך החשוך?

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• תוכן חדש...