Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. משפיע. עקב הפילטר הסתום ביצועי מנוע יורדים. נהג לוחץ יותר על הגז ומושך יותר הילוכים כדי להגיע לאותם ביצועים, מה שמעלה את הצריכה.

2. לא משפיע. מכיוון שהפילטר סתום, לא ניתן להזרים מספיק דלק למנוע, לא משנה כמה לוחצים על הגז.

3. עד רמה מסויימת לא משפיע.

מחשב הזרקה מזהה תערובת עניה ומגדיל את זמני ההזרקה כפיצוי על לחץ דלק נמוך.

4. אף אחד מההסברים לא נכון.

לצורך העיניין, מדובר במנוע בנזין הזרקה רגילה לסעפת, עם חיישן חמצן ונניח מערכת דלק עם קו עודפים ופילטר דלק חיצוני אחרי המשאבה.

תנו דעתכם.

פורסם

לדעתי, אופציה 1 היא הנכונה ביותר.

לפחות אני יכול לספר שבאחד מרכביי הקודמים,החלפת פילטר דלק תרמה לשיפור משמעותי בסחיבה,הביצועים היו הרבה יותר טובים ואתה לא צריך ללחוץ עד הסוף על הדוושה כדי להגיע למהירות מנהלית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני גם חושב על אופציה 1.

שהחלפתי לא מזמן פילטר דלק מקורי אצלי באוטו, הרגשתי כאילו המנוע חי יותר, כאילו צריך ללחוץ פחות על הגז.

יש סיכוי שקיים שיפור בצריכת דלק.

(קליאו 99 ידנית)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
1. משפיע. עקב הפילטר הסתום ביצועי מנוע יורדים. נהג לוחץ יותר על הגז ומושך יותר הילוכים כדי להגיע לאותם ביצועים, מה שמעלה את הצריכה.

2. לא משפיע. מכיוון שהפילטר סתום, לא ניתן להזרים מספיק דלק למנוע, לא משנה כמה לוחצים על הגז.

3. עד רמה מסויימת לא משפיע.

מחשב הזרקה מזהה תערובת עניה ומגדיל את זמני ההזרקה כפיצוי על לחץ דלק נמוך.

4. אף אחד מההסברים לא נכון.

לצורך העיניין, מדובר במנוע בנזין הזרקה רגילה לסעפת, עם חיישן חמצן ונניח מערכת דלק עם קו עודפים ופילטר דלק חיצוני אחרי המשאבה.

תנו דעתכם.

תשובה מספר 3 היא הנכונה, ולכן תצרוכת הדלק תעלה למרות שהמנוע יקרקש בהאצה ולא יהיה לו כוח

• תוכן חדש...