Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שישנו מוסך שמכיר את הנושא ועד עכשיו לא גבה ממך שקל. הגיעו למסקנה שהבעיה היא במחשב אז למה אתה לא נותן להם להמשיך לטפל בבעיה?

פורסם

ABSULUTT הגיר לא מתפקד כמו שצריך בגלל זה אני רוצה לתקן , אם הוא היה מתפקד רגיל לא הייתי מסתכל על זה ...

Mcaspi הם מחפשים מחשב מתאים נראה לי שיינסו להחליף אותו היום אני אעדכן פה ...

פורסם

בתור בעלים של לאנטיס 99' הייתה לי תקלה דומה, נורת HOLD מהבהבת.

אחרי טרטורים רבים התקלה הייתה חיישן כניסה לגיר שזייף בערכיו.

(תוכל לבדוק את תקינות החיישן אם תחבר אותו לאוומטר אם הערכים שהוא מוציא מרצדים סימן שהחיישן תקול).

פורסם
כמו שאמרתי לך למעלה כבר מימשתי את ההצעה של ספי להחליף סלונואיד וזה לא עזר זאת הבעיה עכשיו .... להחליף גיר יעלה 2700 ש"ח וזה לא שווה לרכב שעולה 10K מקסימום אני אחזיק אותו לנסיעות קצרות ...

אנחנו החלפנו לך את הסולנואיד והבעיה לא נפתרה?

לא זכור לי המקרה, אבל למה אתה לא חוזר אלי?

פורסם

ספי לא אתם החלפתם לי אלאא במקום אחר

פורסם

לפותח השרשור שלום

זה נשמע כאילו אתה בא בטענות לספי שבדק לך את הרכב בעוד שלא תיקנת אצלו,נראה לי לא תקין ולא הוגן

אני מכיר אותם אישית ואם היית מאשר תיקון אצלו גם אם לכאורה נראה תחילה כי זה יקר יותר אזי היית פותר את הבעיה

ממזמן ובסוף זה היה יוצא יותר זול כאשר תקח בחשבון את זמן הטרחה שלך /התעסקות בזה/עצבים של זה

בדיקות וכו...נניח שספי הגיע למסקנה שזה דבר מסוים ובסופו של דבר זה לא זה אז הוא היה נוטל באחריות מחזיר את החלק הישן

ומוצא לך את הבעיה בוודאות ומתקן אותה (מנסיון)

בקיצור לעניין ברכב שלך ,אתה לא יכול להחליף רק מחשב אלא סט הנעה/נעילה הכולל סוויץ ומפתחות

אבל אם בדיקה של ספי העלתה דבר מסוים לא הייתי מנסה דבר אחר,יכול להיות שפשוט מי שהחליף לך את הסולונואיד עשה עבודה לא טובה בשוגג נניח,או אולי הסולונואיד ששם לא תקין ואז זה גורם לך לבלבול רציני?

הייתי מציע לך לגשת לספי חזרה,הוא קוסם בגירים אוטומטיים,חבל על הזמן

ואגב אם יש לך אופציה לגיר תקין אחר ב2700שח כולל עבודה שמן ומעמ זה נשמע לי ממש זול ואתה יודע מה אתה מקבל בזול....

היתה לי תקלה דומה מאוד בגיר מזדה וספי תיקן לי אותה זה עלה קצת יותר את האמת אבל הוא תיקתק את זה באותו יום והיה שווה לי את הטרחה מה גם שבמכון אחר רצו יותר על אותה תקלה

בהצלחה

גל

פורסם

הוא התכוון ששמע בהצעתך ופנה להחליף את הסולנואיד, טוען שזה לא פתר את הבעיה.

בכל מקרה, פותח השרשור, תמשיך לעדכן.

אם אתה לקראת ייאוש כדאי לך לנסוע לצומת סגולה לספי, מאוד מקצועי ואמין.

שי.

פורסם (נערך)

Gal R1 , אני לא באתי באף טענה כלפי ספי ! למה שאני אבוא בטענות אליו ?? העניין האחר הוא שלא צריך להחליף גיר כי הגיר תקין ... שאלה לספי : אם אני מגיע אליך ביומיים הקרובים כמה יעלה לי להחליף מחשב עם סויצ' ומנעולים ?? או שאפשר להשתמש בשני מפתחחות ( אחד לסויצ' ואחד לפתיחת הדלתות ) ?? הרכב הוא שנת 2000 מנוע 1800 .

עריכה אחרונה על ידי pure perfection
פורסם

אנחנו מתקנים רכבים על פי דיאגנוזה שלנו.

קבע איתי לשבוע הבא, תביא את הרכב, נעשה שוב בדיקה ונתקדם משם.

• תוכן חדש...