Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומד לרכוש רכב . מתלבט בין יונדאי I40 סטיישן 2012 / לבין סקודה סופרב אלגנס 2012 / וולוו S60 2012 / טויוטה קאמרי 2012.

האם מישהו יכול לעזור בטיפים וחוו"ד מקצועית ?

תודה

פורסם

אפשר לתת המון אבל כדאי שתרדום מה הדרישות מהרכב, נסועה, סוג נסועה (עירוני/ בין עירוני) ולמה אתה מצפה ודורש מהרכב. האם זה המכוניות שאתה רוצה או פתוח להצעות נוספות?

גם תקציב יעזור.

פורסם

בוקר טוב

התקציב בסביבות 130-150K.

מחפש רכב מרווח , מתקדם ומפנק. מנוע אמין וחזק.

נסיעות- 60% עיר, 40% בינערוני.

אלו הרכבים שמצאו חן בעיני ( לא נהגתי בהם ). פתוח להצעות אחרות.

פורסם

עד שהגעתי לאמין הייתי הולך על הסופרב. לא בטוח שכדאי להתעסק עם המנוע כיד שניה.

I40 לדעתי נחותה מהם בביצועים

קאמרי לטעמי היא חצי דור אחורה בעיצוב פנים

וולבו זה וולבו - בעיקר לטובה אבל זה עניין של טעם

A3

A4

פורסם

סופרב אחלה אוטו. מחוץ לעיר חסכוני בטירוף בזכות מנוע קטן יחסית ומוגדש. גם בעיר לא זללן. האוטו מרווח להדהים. 5שנים אחריות על הגיר ואולי אף על המצמדים--מוגבל ל 150000קמ. [בחדשים האחריות מוגבלת לשנתיים בלבד!]

לבדוק נושא האחריות במוסך מורשה ורצוי להוציא מסמך כתוב.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אפשר לזרוק רנו לאטיטוד 2013 לחגיגה? יתכן ונכנס בתקציב ומבחינת הנסועה, חסכון בדלק, אמינות היא כנראה תהיה האופציה החכמה ביותר גם אבזור טוב מאוד ורמת נוחות יוצאת מן הכלל - רק פחות זריזה מהסופרב או הקאמרי.

הI40 לא הייתי שולל אותה בכלל ועושה בה נסיעת מבחן.

אני הייתי באופן אישי מתלבט מאוד בין הוולבו לבין הסופרב - אבל אם הייתי יכול להוסיף את הרנו לרשימה, כנראה שהייתי בוחר בה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חפש סופרב 2000TDI DSG6 או סופרב 1.8 TSI TIPTRONIC ה 6 הילוכים (גיר אוטומטי רגיל)

אם אתה מחפש אמינות אז טויוטה אוונסיס, עם קצת עקשנות תקבל B4 חדשה בניילון (או יד ראשונה 0 ק"מ או בסוכנות משנה)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הסופרב המרווחת והאיכותית מכולם עם הנאה דינמית ולטעמי הבחירה הטובה ביותר.

אח"כ ה-I40 שמאד מפנקת ומפתיעה ומציגה קפיצה משמעותית של יונדאי בכל הקשור לאיכות תא הנוסעים והאבזור.

לוולבו אתה משלם לא מעט בשביל הסמל, ולדעתי ללא הצדקה מיוחדת,

והקאמרי סתמית ולא מצטיינת בשום תחום.

פורסם

נקודה למחשבה:

הוולבו קטנה מאוד יחסית לאחרות ואפילו יחסית למשפחתיות מרווחות אחרות.

תא המטען שלה קטן והמרווח המושב האחורי מצומצם.

אם חלל גדול זה לא אחד השיקולים אז, ה- S60 היא אחת המפתות, הן בגלל המותג והן בגלל האיכות הכללית.

אם אתה צריך רכב מרווח, מצטרף להמלצה על סופרב.

הרכב פשוט ענק בפנים ומאוד מהנה לנהיגה.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם (נערך)

אני חושב שמבחינת מרחב, הוולוו מתבלטת לרעה.

מבחינת שאר הפרמטרים, היא טובה יותר מכל אלו שציינת כאן, למעט סעיף נוחות הנסיעה.

קח בחשבון שמדובר בתיבת הילוכים כפולת מצמדים.

עריכה אחרונה על ידי doras
פורסם

לגבי ה-508 צריך לבדוק את המנוע. למנועי ה-1.6 ליטר טורבו הייתה איזו בעיה בשסתומים ורצועה טיימינג (או שיש שם שרשרת, לא זוכר. בכל מקרה הגלגלת הזו שעליו מונחת השרשרת/רצועה מתבלאת וצריך להחליפה לאחת משופרת).

בעיקרון כל הרכבים היו אמורים לעבור במוסכי היבואן ולסדר את זה אבל כדאי לבדוק שבאמת סידרו את זה ברכב הספציפי.

• תוכן חדש...