Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת economy car rentals בשוויץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כאשר הייתי בארה"ב השתמשתי בשירותי האתר כמה פעמים, מאוד ממליץ על האתר בגלל שהמחיר הסופי כולל את הכל, והמחיר מאוד נמוך.

כאשר השכרתי ישירות מול חברת ההשכרה הם אומרים מחיר רק ליום השכרה, כאשר אתה מגיע לשם הם מוסיפים רשימה נכבדה של מיסים והטלים וכו.

הבעיה היחידה היא שאתה לא יכול לדעת מהי חברת ההשכרה שהאתר יבחר לך, ואם יש אצלהם עוד כל מיני סעיפים מיוחדים, כמו שחייבים לשלם על מיכל דלק מלא בקבלת האוטו, אתה לא תדע.

עריכה אחרונה על ידי themichman

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם
תודה רועי,

אתה מזמין דרכם באמצעות המשרדים שלהם מהארץ?

יש לך אולי שם של נציגה שאתה ממליץ?

תודה

לא מכיר משרדים, גם לא נציגה. מזמין דרך האתר, מדפיס וואוצ'ר עם פרטי חברת ההשכרה הרלבנטית ותנאי ההשכרה, שמגיע במייל וזהו.

פורסם

לפני שנה וחצי שכרתי דרכם רכב בקרואטיה.

הכל הלך מצויין וזול מאשר ישירות דרך החברות הגדלות (הם בעצם מפנים אותך לחברות הגדולות).

פורסם

בזמן ביצוע ההזמנה לרכב באוסטרליה לשבוע

הבנתי שחברת ההשכרה שקיבלתי ידוע כבעייתית

ויצרתי איתם קשר והם הבטיחו לי שיהיה בסדר

האיסוף היה סבבה , לא היה להם מה שהזמנו (A1) אז קיבלנו BMW1 פשוטה אבל חביבה

וכשהחזרנו בשדה תעופה כמובן שמצאו איזו דפיקה קטנה, מיהרנו וידענו שיש החזר מלא אז חתמנו על הכל והלכנו

והחשבון של 400 אירו שהגיע הוחזר במלואו לאחר כמה מיילים

המיילים איתם היו טיפה איטיים לטעמי אבל בסופו של יום הם היו נחמדים והחזירו כל שקל

:wink:
פורסם

תודה אברם (אברם או אברהם?)

בקשר ל Zero Excess שהזכרת מקודם, איךבוחרים בזה?

אני נמצא בדף אחרי שבחרתי ברכב ויש את האפשרות לבחור Theft & Damage Excess Protection

אבל אין שום אפשרות ל Zeo Excess, האם זה משהו שעושים רק אחרי ההזמנה? או רק כאשר אני מגיע לדוכן בחו"ל לקבל את הרכב?

או שיש אפשרות לעשות תוך כדי הזמנה?

פורסם

זה מופיע כחבילה נפרדת

אחרי שאתה בוחר זמן ויעד , ומקבל רשימת מחירים לפי סוג הרכב

יהיה לך לכל סוג אוטו שתי חבילות , אחת עם ZERO EXPENSES

בדרך כלל יותר יקר בעשר אחוז משהו כזה

שווה כל שקל

לא יועד מה זה בדיוק Theft & Damage Excess Protection

תקרא לעומק את הפרטים הקטנים בחוזה שלהם

לאן אתה טס?

:wink:
פורסם

אני טס לשוויץ,

מגיע לגינבה לוקח רכב בצד הצרפתי ומשם נוסע לשוויץ (לפחות זה התכנון)

תראה מה אני מקבל כאשר בחרתי רכב וזמן לקיחה-החזרה.

Untitled.jpg

• תוכן חדש...