Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מי שיצליח לנסח כותרת יותר טובה אשמח...

מכרתי את האייפון שלי.

העניין הוא באדם שרכש את הטלפון,

הסכום והתשלום לשביעות רצוני, משמע בתכל'ס קיבלתי את מה שרציתי לא בכסף מזויף ולא בשום דרך בעייתית.

העניין הוא שהאדם שרכש ממני והמיקום (שכונה בתל אביב בלי לציין שמות) דיי עוררו את החשדות שלי.

המכשיר נמחק עד כמה שאני יכול, לפי השאלות שלו בטלפון הוא נשמע בסדר, עשיתי טעות גדולה מכיוון שלעולם לא עשיתי זכרון דברים פשוט החתמתי אותו על זכרון דברים והבאתי לו את הטופס, אז אני יודע שזה נחשב כאילו לא עשיתי איתו זכרון דברים ועכשיו יש לו גם פרטים שלי (שם מלא ות.ז).

עוד דברים שחשדתי זה שאמנם הוא שאל כמה שאלות על תקינות האייפון בשיחה שלנו אבל כשנפגשנו הוא בקושי פתח אותו לבדוק שהוא נדלק וכמעט נסע בלי לקחת את האביזרים שהבאתי לו בשקית ,אני הזכרתי לו.

אז חוץ מזה שהוא יכול מחר לבוא ולהגיד שהמכשיר לא תקין והוא רוצה את הכסף חזרה ואין לי שום עדות נגדו כי אין לי את הזכרון דברים, מה הוא עוד יכול להשתמש נגדי.

יש לי פה פתח קטן, שכחתי להביא לו את הפלאג 220V בין ה USB לחשמל (המטען) אז אני יכול לאמר לו ששכחתי להביא לו וכשאני מביא לבקש את הזכרון דברים חזרה, השאלה עד כמה זה חשוב.

אחרי המכירה התבררה לי הטעות המפגרת שעשיתי אני יודע שלא יצאתי חכם בעניין הזה, תודה.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שאם הוא לא מדבר איתך- אל תפנה אליו. לא חושב שיש פה בעיה כלשהי. אתה מכרת מכשיר תקין וקיבלת כסף אמיתי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

המכשיר נמכר היום, הוא יכול גם להתקשר מחר או מחרתיים, כמובן שזה פרנואידיות מוגזמת אז אני לא חושב רק על זה , אני חושב גם על מה הוא יכול לעשות עם תעודת הזהות שלי והשם המלא שהשארתי לו בזכרון דברים

Miata ND2

פורסם

אם הזכרון דברים לא שווה כלום הוא יכול ללכת לחפש את החברים שלו גם אם המכשיר יתפוצץ לו מחר ביד.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אל תשכח שלא סתם דיברתי על טיפוס מפוקפק מכרתי הרבה דברים אף פעם לא עשיתי זכרון דברים איתו לא סתם עשיתי. גם אם היינו חותמים על חוזה עםעורך דין הייתי חושש. וכמו שאמרתי הזכרון דברים אצלו יחד עם השם המלא ומספר ת.ז שלי

Miata ND2

פורסם

בעבר מכרתי אייפון גם, הגיע אלי אדם מבוגר שלא מבין יותר מדי. הסברתי לו הכל עם חיוך ולימדתי אותו ועזרתי לו קצת עם המכשיר, הראתי לו מה לבדוק כדי לוודא שהמכשיר תקין ועובד.

הוא, רצה לעשות זיכרון דברים. כששאלתי למה, הוא ענה לי כדי שאם מחר חברת APPLE או אחת החברות סלולאר חוסמות את המכשיר בגלל שהוא גנוב אז הוא יכול לבוא אלי בטענות.

לפני חצי שנה עשינו את זה עד היום לא שמעתי ממנו, וגם כנראה שלא אשמע..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...