Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה - בעיה במחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש, הכל עובד מעולה ואני מאוד מרוצה ממנו.

ביומיים האחרונים יש לי בעיה, מוזיקה, בין אם זה דרך יוטיוב או דרך נגן במחשב, היא נתקעת, קופצת ועושה רעשים כמו של רמקולים שלא מחוברים כמו שצריך, בדקתי והבעיה היא לא הרמקולים, אני חושב שזה משהו בהגדרות של הכרטיס קול אבל אני לא בטוח.

אני מנסה להיזכר אם עשיתי שינוי דרסטי במחשב בשבוע האחרון ושום דבר לא עולה לי בראש.

למישהו יש רעיון מה הבעיה?

פורסם

הקפצה :

שלום לכולם, טעיתי, זה לא רק במוזיקה אלה זה בכל צליל שהמחשב משמיע ( פשוט בצלילים קצרים יותר הקפיצות פחות ברורות ) הצלילים לא נשמעים חלק וקופצים

פורסם

ניסית לחבר אוזניות ולראות אם הבעיה משתחזרת גם שם?

זאת יכולה להיות בעיה ב-driver של כרטיס הקול, למרות שזה לא סביר במיוחד אם מדובר בכרטיס קול סטנדרטי שמגיע עם המחשב. רוב הסיכויים שמדובר בבעיה חומרתית.

פורסם

האמת שחיברתי אוזניות והבעיה עדיין נמשכת, היכן אני יכול לבדוק או לעדכן את הדרייבים של הכרטיס קול?

• תוכן חדש...