Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי היום, באתי לחנות למזלי בחנייה זה קרה לפתע: ראיתי שהאיטו מתחיל להעצר ובמסך זה לא מראה שהוא על הילוך. זה מראה שהוא על מינוס. זה נראה ככה - ומעל למינוס רשום בקטן AUTO.

היייתה לי את הבעייה הזאת לפני חודשיים, בעל הרכב קודם שקניתי ממנו בא הרים את הפלסטיק של הידית הילוכים ( היא רופפת )

הזיז את החוטים וראיתי שבמסך הוא הצליח להעביר הילוך. ככה הניע ונסעתי חופשי עד היום שזה פיתאום קרה לי. נסיתי לעשות את אותם הפעולות. הצלחתי להניע ולא מעביר הילוכים. פעם אחת הצלחתי להישאר על הילוך ראשון, נסיעה כביכול ושנסעתי האוטו קפץ ונכבה.

החוט נראה ככה. מקווה שתעזרו לי כי מה זה מבואס אוטו חדש.

CAM00623.jpg

CAM00623.jpg

פורסם

יש בעיה בסלקטור או במגעים לסלקטור

ממליץ לך לפנות לאחר מהמוסכים שמומלצים בפורום למכוניות צרפתיות או לספי מ"גירים אוטומטיים" בצומת סגולה , מומלץ בחום

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תוכן חדש...