Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיכאל, באילו הזדמנויות ניתן למשוך את הכסף מקרן הפניה ובאיזה קנס?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תגובות 635
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מיכאל אחר אבל זה מס של 30%. פיטרו את אישתי ואמרו לה שחוץ מפיצויים יש לך כסף בצד ואם היא תמשוך אותם אז יהיה מס של30%.

יכול להיום שבסכומים גדולים יהיה יותר אבל כזכור לי זה 30%

החיים הם כמו....

פורסם

לגבי הפנסיה, אני גם לא בונה על זה ולכן בניתי עסק לטווח ארוך שיספק לי עבודה.

הסוכן לפני שנתיים אמר לי שאם אני אמשיך לעבוד בחברה עם שכר של 8000 אז תהייה לי פנסיה בגיל 67 בסך כ-7k.

רק להבין שהיום אין מה לעשות איתם אבל תחשבו מה יהיה שווה הכסף בעוד 45 שנה? זה במקרה הטוב כמו שהיום פנסיונרים מקבלים השלמת הכנסה.

החיים הם כמו....

פורסם
אני מיכאל אחר אבל זה מס של 30%. פיטרו את אישתי ואמרו לה שחוץ מפיצויים יש לך כסף בצד ואם היא תמשוך אותם אז יהיה מס של30%.

עד כמה שזכור לי המס הוא 35% אבל אולי אני טועה.

כאשר מפטרים אותך אתה זכאי למשוך את הכסף עם מס ואחרי תקופה מסויימת ללא מס, גם את הפיצויים מעולם לא הכנסתי לקופת הפנסיה, כמובן שגם אותם משכתי, כל הנתונים שרשמתי הם לפי הזיכרון שלי, לא בטוח שהם מדוייקים ב100%.

חשוב לציין ולהדגיש שמה שאני עושה לא מתאים לכל אחד בכלל, בראיה שלי הדבר מתאים רק לאנשים מחושבים ובעלי ראיה לטווח ארוך על איך הם משיגים את המטרה שבגיל מבוגר, לא יהיו תלויים באחרים(קופות פנסיה למשל או המדינה).

פורסם

עד כמה שזכור לי המס הוא 35% אבל אולי אני טועה..

ורק נדייק, האחוזים האלה הם על הרווחים, לא על כל הסכום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בעצם אז רם פוטרת אתה יכול למשוך גם את הפיצויים וגם את הפנסיה? האם יש אתר נמשלתי שנפרט אחרי בכל תקופה כמה מס משלמים ומה ניתן למשוך?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
ורק נדייק, האחוזים האלה הם על הרווחים, לא על כל הסכום.

בגירה - נראה לי אתה טועה. המס הזה הוא מס על כל הסכום - ואין קשר למס רווחי הון. המס מוטל משום שהעמית קיבל הטבות מס בעת ההפקדה.

יש אפשרות לקבל הקלות בשיעור המס ולפרוס את המס לכמה שנים אם מוכיחים שההכנסות הצפויות של המושך ירדו בשנים שלאחר המשיכה. ההקלות פתוחות למו"מ עם פקיד השומה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אה, אם על כל הסכום אז אתם מדברים על "משיכה שלא כדין" או מה שנקרא ברחוב "שבירה" של תוכנית.

אם אתה מגיע לאחת התחנות שבתוכנית שעל פיהן אתה יכול למשוך את הכסף או שאתה עומד בקריטריונים שמאפשרים לך "לשבור" את התוכנית, ככל הידוע לי, אין 30-35% מס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בכספי פנסיה מאז ה-1.1.00 ה"תחנה" הראשונה שקיימת היא בגיל 60.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

(לא קראתי את כל השרשור וסליחה.) אם לא הועלתה האפשרות הרי שאפשר לקחת הלוואה. לא צריך לשבור. רק לבדוק את התנאים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ברשותכם בואו נחזור לנדל"ן. אני מתנצל על האובססיה שלי לנושא, זה פשוט ניסוי סוציולוגי בהיקף אדיר וזה מרתק אותי. לפיד כבר מתחיל להרחיב את הקריטריונים לפטור ממע"מ, תוצאה צפויה לפתרונות קסם שפותרים את הסימפטום בלי לפתור את הבעיה (חלק מהבעיה בפתרון הסימפטומים בלבד היא שלא ניתן לטפל בכולם. אז נותנים קצת לזה, ונותנים קצת להוא).

כמה שאלות מיידיות עולות:

1. איך יגיבו כל אלו שקנו בשנים האחרונות תוך כדי מינוף אדיר? האם הם יקבלו בשוויון נפש את חבריהם שמצטרפים זה עתה, בדיסקאונט משמעותי, למעלית הקסם שתמיד עולה למעלה?

2. איפה הדבר ישים מוכרים פרטיים, שלא יוכלו להעניק הטבת נדל"ן כזו ופתאום מוצאים את עצמם יותר יקרים ב18% מהקבלנים? ספציפית משקיעים שקנו דירות בהנחה שמחירן יעלה תמיד - פתאום הם מוצאים את עצמם עם סחורה בעייתית. האם זה ישנה להם, או שהדירות לטווח הארוך במילא?

3. איך יגיבו הקבלנים? האם פתאום יהיה לחץ חזק להוריד מחירים של דירות קיימות אל מתחת המדרגה של 1.6 מיליון (כי מגלגלים ככה הנחה של 288 אלף שקל לקונה)?

ההערכה שלי - בתקופת המעבר שבין ההנחה החדשה הזו, אם תצא לפועל, ובין כאוס מוחלט בשוק, הביקוש לדירות הולך לטוס למעלה. אנשים מרגישים שהם קיבלו הזדמנות שניה לעלות על הרכבת, והקבלנים יתאימו את עצמם (ידחפו חזק פרוייקטים על הנייר ומלאי קיים תוך דיסקאונט של מאות אלפי שקלים בשביל להכנס מתחת תקרת המחיר). יהיה קפאון בשוק דירות היד שניה. זה עשוי לגרום למצבים מעניינים בקרב משפרי דיור שהתחייבו לדירות חדשות ועכשיו יושבים על הישנות ומנסים למכור.

מי שהיה מחוץ לשוק עד עכשיו הולך למנף את עצמו לבלי דעת בשביל להכנס בכוח.

מה יקרה אם התוכנית לפיקוח על שכר דירה תכנס גם היא? או, אז הולך להיות ממש מעניין. לפיד למעשה יתפוס את המשקיעים בתנועת מלקחיים: יקשה עליהם למכור את הדירות בשוק מצד אחד עקב הטבת המע"מ, ויהפוך את ההשכרה לאטרקטיבית הרבה פחות (פיקוח, אכיפת המיסוי וכן הלאה).

הולך להיות מעניין. דבר אחד בטוח - שוק הנדל"ן הפך להשקעה הכי ספקולטיבית בישראל. חכו ותראו, זה לא נגמר כאן. יש סיבה שמשקיעים בורחים מסביבות רגולטוריות לא שקופות ולא יציבות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא בטוח שהחוק יעבור ולכן לדעתי כל השוק ייכנס להקפאה ולא רק דירות יד 2.

לגבי הסעיף השני, זה יהיה כמו קנייה של רכב מפרטי או מליסינג. מוכר שלא יוכל לעמוד בהטבות שניתנות ע"י הקבלנים יצטרך להוריד במחיר ולהשוות תנאים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לא בטוח שהחוק יעבור ולכן לדעתי כל השוק ייכנס להקפאה ולא רק דירות יד 2.

לגבי הסעיף השני, זה יהיה כמו קנייה של רכב מפרטי או מליסינג. מוכר שלא יוכל לעמוד בהטבות שניתנות ע"י הקבלנים יצטרך להוריד במחיר ולהשוות תנאים.

לא חושב שיהיה מישהו עם ביצים בשביל לעצור את החוק הזה. זו פצצה פוליטית רצינית. אם יפילו את החוק - יאשימו אותם, אם החוק יעבור - רק יראו את לפיד הולך ומסתבך. זה לא כזה רע עבורם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני לא יודע אם יהיה קיפאון ביד 2, כי החוק הזה פונה לחלק מאוד ספציפי באוכלוסיה הישראלית. אני לא יודע אם זה יגרום לקבלנים או בעלי דירות להוריד מחירים של דירות אחרות או ישנות, כי אנשים שהם לא זוגות צעירים אחרי צבא עדיין ירצו לקנות דירות, כמו שקורה היום. רק עכשיו גיליתי את יוזמת הגבלת גובה השכירות של לפיד. זה באמת נושא מעניין. יש חזירים רציניים בארץ (לבקש 3000 שקל על "חדר" של 12-13 מטר עם גלריה, זה פשוט דוחה, בעייני לפחות). מצד שני, במקרים רבים הרווחים של בעלי הדירות הם לא גדולים במיוחד, עד כמה שאני יודע. גם דיברנו על זה פה בשרשור שכן. הכל הרי פונקציה של גובה המשכנתא שאתה לוקח מלכתחילה בשביל לקנות את אותה הדירה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...