Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mercedes c180k coupe 2005

E-A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, נפלה לידי מציאה (לדעתי כמובן) אישה מבוגרת בצפון תל אביב הכניסה את הרכב לשטיפה וביקשה שישפרו את המראה החיצוני כי היא שוקלת למכור את הרכב. מבחוץ הרכב במצב די רע, הרבה שפשופי חניה ושריטות אך מבפנים המצב שונה והרכב נראה די שמור.

ועכשיו לגולת הכותרת הרכב הוא יד ראשונה ועבר רק 30K :shock:. לאחר בירור קצר עולה שמחירון הרכב בשקלול הינו כ 59K והיא מוכנה לרדת עד 50K. כמובן שלא אשלם לה סכום כזה כי הפחחות על הרכב תעלה בסביבות 15-20 במוסך מרצדס (ואני לא מתכוון לקחת אותה לשטחים)

ניסיתי לברר ולקרוא ביקורות על הרכב והדעות חלוקות, כמו כן הבנתי שהמרצדסים האלו סובלים בעיקר מבעיות אלקטרוניות יקרות, האם למישהו יש ניסיון? דגשים מסוימים שצריך לבדוק? מה המחיר הריאלי שאתם הייתם משלמים על רכב כזה? האם בכלל שווה להכינס להרפתקה כזו?

דעות,ניסיון,תובנות ושלל תגובות יתקבלו בברכה.

נ.ב מדובר ברמת אבזור ספורט לפי מה שראיתי ברשיון הרכב.

פורסם

באופן אישי לא מת על הW203 של מרצדס,ועוד יותר לא על הגירסא המקוצרת,קשה לי לקרוא לה קופה,היא יותר כמו C קומפקט.

אכן הדגם סבל בתחילת דרכו מכל מיני באגים חשמליים אבל השתפר עם השנים,אם אני לא טועה 2005 זאת השנה בא הייתה מתיחת פנים ולדעתי גם שיפור ניכר באמינות.

Porsche 944 turbo

פורסם

לא הבנתי כמה הרכב נסע ?

ולגבי המחיר - הוא בסדר כי לפני מה שאני יודע מוכרים שנת 2006 מעל 70 אלף .

אתה מתכוון לעשות צבע כללי ?

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם

הרכב עבר 30 אלף קילומטר.

אני עוד לא יודע לגבי הצבע, אם ארכוש את הרכב אהיה חייב לעשות לו פחחות,לגבי הצבע אולי אלך על מדבקה בשחור מט (תלוי במחיר הצביעה ובאיכות)

פורסם

קודם תכניס את הרכב לבדיקה כללית . 30 אלף קילומטר אומנם זה נמוך , אבל כך בחשבון שיש גומיות יבשות , צינורות סדוקים וכו׳

C200k W204 & C180k W203 coupe

• תוכן חדש...