Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי.

אז פתאום נגמר לי המצבר, ואין לי מושג ירוק איך אני בודק איזה מצבר אני צריך, איפה אני קונה ובכמה.

הרכב שלי הוא יונדאי אקסנט 2001 ידני (דגם Esteem, נראה לי זה נקרא, מנוע 1.5).

איפה כתוב לי האמפר/וולט שאני צריך?

ואם יש מישהו שיכול לעזור עם מקום טוב לקנות - אני באזור מודיעין.

תודה לכל מי שיכול לעזור

(כמובן, שבמקביל אני מנסה לחפש באינטרנט, אבל אם יש מישהו שכבר יודע - זה יכול לעזור יען כי יום שישי היום, והזמן קצר והמלאכה מרובה וכו' וכו'..)

עריכה אחרונה על ידי רוניבלהבלה
שכחתי לכתוב את המיקום...
פורסם

אילת מתאים ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

נסה לדלות מידע מהמצבר שיש כרגע - כל מה שכתוב עליו. כמובן שהוולט הוא 12. לא פחות מהאמפר חשוב הגודל הפיזי של המצבר שלא יהיה גדול מדי ואז לא יכנס לקופסה.

אתה יודע בן כמה המצבר הנוכחי? האם לא במקרה השארת משהו דולק ?

יש כאלה שבאים אלייך עד הבית - תבדוק מי מוכן לבוא למודיעין. או תתחיל לעשות טלפונים לחשמלאי רכב מי יש לו מצבר לרכב שלך. אם תניע בעזרת מצבר מרכב אחר ותיסע למרכז בטח יש הרבה יותר אופציות מאשר במודיעין.

יש לי ניסיון טוב עם מצברים מבית ורטה - ורטה, סטארט-אפ, פאוור-אפ, אנרגייזר. טוענים שכולם אותו דבר בעצם בדגמים העממיים.

יש רשימת משווקים באתר שלהם:

http://www.varta.co.il/snifim.html

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

תודה. תגובה מועילה.

אז דבר ראשון שעשיתי - הסתכלתי על המצבר הנוכחי. כתוב שם 300A. זה הגיוני? כי כשהכנסתי Hyundai Accent 2001 battery לד"ר גוגל - הוא נתן לי כמה מצברים, ועל רובם היה כתוב Cold Cranking Amps (CCA): 540 CCA שזה נראה לי 540A בעצם, לא?

אז לכן אין לי כ"כ מושג איזה אני צריך.. הנעתי כבר עם כבלים, אני רק צריך המלצה על מקום טוב באזור, וכן מה באמת אני צריך, ולא שידחפו לי סתם משו שאני לא צריך.

פורסם

בטח אתה צריך מצבר של סביבות 50 אמפר קצת פחות או קצת יותר. מה שראית זה זרם התנעה ולא קיבול המצבר. המצבר החדש שיהיה באותו גודל פיזי כמו הנוכחי ובעיקר שלא יצטרכו לדחוף אותו בכוח לקופסה או לא לסגור עם פס המתכת שמחזק אותו למקום - אסור.

מקום אמין יעשה בדיקה למצבר הקיים ויבדוק שהטעינה תקינה לאחר התקנת מצבר חדש.

לא מכיר מישהו בסביבה שלך.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

עדכון: המצבר הוחלף. בשל לחץ הזמן, לא היה לי יותר מדי פנאי לברר, ופשוט נכנסתי למקום הראשון שהגעתי - מוסך בסון אילן בישפרו סנטר מודיעין. בירור קצר העלה שהוא קצת יקר יותר ממה שבררתי טלפונית, אבל עשה רושם של מוסך מקצועי (בדק את תקינות הישן לפני החלפתו לחדש...), ולכן הוחלף אצלו (שנפ, 50A, ב 584 ש"ח כולל מע"מ ועבודה).

תודה לכל מי שניסה לעזור.

שבת שלום.

• תוכן חדש...