Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

נשמות טובות עקרו לי סמל אחורי לפולקסווגן פאסאט 2003 סטיישן. אני רוצה להזמין חדש מאיביי, האם הסמל של הפאסאט הרגילה זהה לדגם הסטיישן? לא הצלחתי למצוא תשובה באיביי ולא רוצה להזמין סתם.

אגב ראיתי סמל "דומה" במפתיע על הקורקינט של הילד של השכן, אפשר לעשות את החשבון לבד.

צירפתי תמונה של הרכב, אבל מדובר על הסמל האחורי.

תודה רבה!

תמונה 018.jpg

פורסם

ולמה לא ללכת לבית ההורים של הילד?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הלכתי (ליתר דיוק ראיתי אותו ליד הפח אשפה), הוא טוען שהילד שלו אומר שהוא מצא את הסמל, הוא מאמין לילד שלו ולכן הסמל יישאר על הקורקינט. החלטתי שאני לא רב עם אנשים כאלה.

בכל אופן מישהו יודע אם הסמל האחורי של הפאסאט הרגילה מתאים לסטיישן? זה ממש מכוער עכשיו, יש שם שקע שמותאם לסמל ועכשיו רואים שחסר סמל.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

צהריים טובים,

מצאתי סמל באיביי, קישור:

http://www.ebay.com/itm/2004-VW-PASSAT-WAGON-REAR-CHROME-EMBLEM-LOGO-BADGE-SIGN-SYMBOL-01-02-03-04-05-/271429861182?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f327aff3e&vxp=mtr

האם הוא מתאים לפאסאט 2003 סטיישן?

לפי מדידה שלי מדובר במקום ל- 70 מ"מ, אך שואל כדי לוודא.

מצ"ב תמונה של מקום הסמל.

תודה מראש,

גיא.

1922333_10203407068366190_1150819706_n.jpg

פורסם

מציע לך אחריי החלפת סמל לשים איזה סימן מיוחד על מנת שאם פעם הבאה לאיזה ילד מהשכונה יבוא הרצון להוציא לך את הסמל תוכל להוכיח שהוא שלך

פורסם
הלכתי (ליתר דיוק ראיתי אותו ליד הפח אשפה), הוא טוען שהילד שלו אומר שהוא מצא את הסמל, הוא מאמין לילד שלו ולכן הסמל יישאר על הקורקינט. החלטתי שאני לא רב עם אנשים כאלה.

בכל אופן מישהו יודע אם הסמל האחורי של הפאסאט הרגילה מתאים לסטיישן? זה ממש מכוער עכשיו, יש שם שקע שמותאם לסמל ועכשיו רואים שחסר סמל.

אני במקומך לא מוותר לו,ואם צריך גם רב איתו..

למה מה קרה שכל איזה ילד יבוא ויעשה לך נזק באוטו ואחר כך לא יחזיר לך משהו ששייך לך..

לפי הקישור שנתת נראה לי שהוא מתאים,רק שים לב שזה יד שניה ולא סמל חדש!

שבוע טוב!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

לא חשבתי שהוא יגיד אחרת...

אני במקומך לא מוותר לו,ואם צריך גם רב איתו..

למה מה קרה שכל איזה ילד יבוא ויעשה לך נזק באוטו ואחר כך לא יחזיר לך משהו ששייך לך..

חבל על העצבים ובזבוז הזמן.

פורסם (נערך)

לא הצלחתי למצוא סמל מתאים, הרוב המוחלט של הסמלים הם לג'טה או לפאסאט סדאן ואני צריך לסטיישן.

שלחתי הודעות למוכרים, הם טוענים שהסמל שהם מציעים הוא לסדאן והוא גדול יותר ממה שצריך לסטיישן, לכן הוא לא יתאים (גם המוכר שבקישור אמר זאת).

למה כ"כ קשה למצוא באיביי סמל אחורי 70 מ"מ? הקטע שגם בפירוקיות אי אפשר למצוא את הרכב הזה...

ובקשר לשכנים אני לא רב עם אף אחד, ילד דביל... היום צריך חניה סגורה עם שער אטום, אחרת אם זה תלוי בילדים גם את הונטילים יורידו.

עריכה אחרונה על ידי stio
  • תוכן חדש...