Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום אני מרגיש שקשה לרכב לסחוב בעליות, בזמן האחרון אני צריך ללחוץ קיק, דוושה עד הסוף בשביל שייסחוב, וגם בקושי סוחב עושה רק רעש.

בכביש רגיל וישר הוא עושה לי 0-100 ב-10שניות.

ממה זה יכול להיות?

תודה.

פורסם

כמה זמן הרכב אצלך. נראה שרכב עם ביצועים של 10 ש' ל 100 קמש הוא כנראה תקין, אלה פחות או יותר נתוני יצרן. מכיר את הרכב וגם לי הייתה תחושה שהרכב עצל, בעליות תוריד הילוך שמור סלד יחסית גבוה והביצועים ישתפרו משמעותית.

פורסם

מה קורה בנסיעה במישור ? כמה ק"מ הרכב עבר ?

אם במישור הרכב מחליף הילוכים חלק, הייתי מנסה החלפת פילטר דלק+ניקוי מנוע צעדים.

אם במישור יש משיכת הילוך (הטורים עולים שלא בהתאם למהירות),יש בעיה בגיר וצריך לפנות לייעוץ וטיפול במכון גירים.

הגירים הללו מתחילים לעשות בעיות באיזור ה 180,000-200,000 ק"מ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב אצלי חצי שנה.

אין צורך להוריד הילוך כי הוא כבר מוריד לבד ושאני מוריד ידנית אין הבדל.

הרכב עשה 200אלף ק''מ, הטורים במישור תמיד בהתאם למהירות, אין משיכות החלקות וכו', הגיר מתפקד טוב, מלבד נקישות ממש קטנות משני לשלישי.

תודה.

פורסם

יכול להיות כמה דברים, לפי דעתי הכיוון באזור המצערת:

נסה לבצע ניקוי יסודי של המצערת ע"י פירוק וניקוי יסודי(תעשה חיפוש בפורום עשיתי פרויקט כזה בעבר)

יכול להיות חיישן כמות אוויר עייף-צריך לחבר הרכב לסורק מקורי ולבדוק נתוני חיישנים

שי.

• תוכן חדש...