Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמינות תהיה,אבל זה רכב מיושן,בטיחות גרועה,וגם לא הכי נוח.

מעבר לזה אתה מחפש ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז כן זאת אופציה טובה בשבילך,תבדוק גם את הדייהטסו שרייד.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה מחפש ידנית או אוטומט?

פורסם

אם אתה רוצה יפני חפש דייהטסו שרייד.

יש גם רכבים אחרים,כמו למשל יונדאי אטוס/אקסנט מדובר על רכבים גם אמינים.

פורסם

אתה לא קורא תגובות קודמות שאלו אותי לפניך אם אני רוצה אוטומט או ידני עניתי אוטומט ואתה שאלת גם אז עניתי כי חשבתי שלא שמת לב

עכשיו אתה אומר לי דייהטסו שרייד שמקודם גם רשמו לי ואמרתי שלא אהבתי את המראה שלה

אתה באמת מנסה לעזור או שחוזר על תגובות של אחרים?

פורסם
אתה לא קורא תגובות קודמות שאלו אותי לפניך אם אני רוצה אוטומט או ידני עניתי אוטומט ואתה שאלת גם אז עניתי כי חשבתי שלא שמת לב

עוזרים לך ואתה מנסה לתקוף זה אותו האדם שכתב לך את ההודעה הראשונה לידיעתך האדם הזה עזר להרבה אנשים בפורום לבחור רכבים ודעותיו בדר"כ טובות.

לפניך פתחו את הנושא הזה לפחות שלושה אנשים את הנושא הזה מדוע לא חיפשת?

מעבר לכך הסוזוקי אינה חסכונית(בעלת שלושה הילוכים) מציע לבדוק גם רנו קליאו b רכב יותר חסכוני ונוח רק צריך לבדוק את מצב התיבה האוטומטית.

פורסם

אתה יודע קורה שלא שמים לב,תגיד תודה שעוזרים לך,ממני בכול אופן לא תיראה עזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...