Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

60K

brus22
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני מחפש להחליף את הפונטו שלי (2002) ברכב משפחתי. כמובן אני מחפש רכב אמין וחסכוני יותר לכיוון אמין וזול לאחזקה.

האפשרויות שבדקתי כרגע הם:

1. לנסר 2010-2011 - 1.5 או 1.8 מה עדיף? ובכלל חוות דעת כללית למי שמכיר

2. קיאה פורטה - 2010 - המלצות?

3. אימפרזה - 2010 - 2011 - טוחנת דלק?

4. אולי לרדת לקורולה שנת 2007 לפני הגיר הרובוטי.

5. המלצות נוספות יתקבלו בברכה!

תודה לעוזרים!

פורסם

1. הלנסר היא סוס עבודה. מכונית אמינה מאוד ולא יקרה לאחזקה, אבל גם נטולת "שיק" ופוזה. גרסת ה-1.5 ליטר קצת איטית אבל עושה את העובדה ובגדול תגיע לכל פינה בארץ, רק קצת יותר לאט. לגרסת ה-1.8 ליטר יש ביצועים הרבה יותר טובים אבל היא גם יקרה יותר.

2. הפורטה היא משפחתית ממוצעת שנהנת (או סובלת, תלוי איך אתה מסתכל על זה) ממחיר שוק נמוך יחסית למתחרות שלה. אם אתה הולך על הפורטה חפש את הדגם המשופר, עם תיבת ה-6 הילוכים.

3. כן, וגם קצת עגלתית עם מנוע 1.5 ליטר. אבל מצד שני, היא גם מאוד אמינה.

4. למה לשלם יותר על רכב ממודל 2007 כשבתקציב שלך אפשר למצוא אחלה רכבים ממודל 2010?

5. ניסאן טידה, ניסאן נוט, סוזוקי SX4.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה!

אני מעדיף את הלנסר על הפורטה בו נגיד ש"שיק" פחות מעניין אותי, לא הצלחתי למצוא נתונים אמינים על צריכת הדלק של שני הדגמים.

מה ההבדל בין הדגמים השונים של הלנסר בצריכה ושל הפורטה?

ניסאן נוט קטן לדעתי ולא ניכנס בהגדרה של משפחתי, טידה.... לא נראה לי פשוט, SX4 זה אפשרות מעניינת גירסת הסדאן אולי. מישהו עם חוות דעת על הסוזוקי?

תודה

פורסם

הלאנסר 1800 מצויינת. מומלצת מאוד, הרכב חזק אובזר נוח וגם חסכוני בצורה מפתיעה. בנסיה שרובה נסיעות קצרות בעיר צורכת11 ק"מ לליטר

פורסם

אני לא מסכים איתך שהנוט היא לא מכונית משפחתית. תבדוק אותה, תופתע לטובה. זה שאין לה "טוסיק" מאחורה לא אומר שהיא לא משפחתית.

לגבי צריכת הדלק של הלאנסר, קרא כאן למשל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?480386-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%96-%D7%90%D7%95-%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%A1%D7%A8-%D7%94%D7%93%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9&highlight=%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%A1%D7%A8

חיפוש בפורום יוליד לך עשרות תוצאות נוספות, כולן באותו סדר גודל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פות"ש - לא ציינת מה צרכיך.

לגבי ה-SX4 - בדומה לטידה, נוט ועוד כמה דגמים מדובר ב"משפחתית קטנה", שבהחל יכולה לספק צרכי משפחה בת 4 נפשות. גרסת ה-4 דלתות בעלת תא מטען גדול ושימושי מאד. עם זאת ממליץ לרכוש רק דגם 2010 ואילך - אחרי שדרוג המנוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אקסנט 1600 יפתיע אותך לטובה מבחינת חוזק, כמו גם I30.

הI30 עוד יחסית חסכונית בדלק, האקסנט זוועה גם בבינערוני.

אישית לא הייתי נוגע באקסנט רק בגלל צריכת הדלק (לך ספר לאמא שלי שחושבת שזה בסדר גמור), הI30 יש לנו במשפחה והוחלפה כרגע בולוסטר, הייתה נהדרת מבחינת אמינות, צריכת דלק, נוחות נסיעה ואבזור.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...