Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לביתי רכב קטן בתקציב 30-40 אלף ש"ח

יש לי הצעה להונדה ג'אז ב 35 אלף ש"ח ממקור אמין.

הרכב עשה כ 70,000 ק"מ והוא יד שנייה פרטית,

בהנחה שהק"מ אמיתי ומצב הרכב תואם לק"מ שעבר,

האם זה קניה כדאית ?

הרכב יקר במחירון - זה מוצדק ?

חלפים וטיפולים יקרים ?

תודה למשיבים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חלפים וטיפולים מעט יקרים יותר ממתחרות (הפרש זניח)

רכב אמין מאוד גם ידני וגם CVT.

עברנו עם ג'אז 2008 כ-70,000 ק"מ ללא בעיות כלל.

בנוסף רכב מאוד חסכוני ומרווח ביחס לכל מתחרה.

פורסם
לא הייתי משקיע סכום כזה על רכב בן 10 שנים. זה מחיר של מאזדה 3 שנת 2009- רק לשם ההשוואה במחיר..

קניתי ממך עכשיו מאזדה 3 במחיר שציינת.

פורסם
קניתי ממך עכשיו מאזדה 3 במחיר שציינת.

צודק.

לדעתי מזדה 3 שנת 2009 תהיה יקרה יותר. אלא אם הנתונים שלה בעייתיים מאוד.

לגבי הג'אז.

רכב שמצטיין באמינות וחסכוניות בדלק.

רכב סופר מרווח בפנים. לדעתי מבחינת המרחב הפנימי אין לו מתחרים בקטגוריה של רכבי סופר מיני.

הבעיה היא שמדובר ברכב יקר. גם כחדש וגם כמשומש, כי שומר על ערכו.

הרכב המוצע עבר מעט מאוד ק"מ והיו לו מעט בעלים. קשה מאוד למצוא כאלו, בטח ממקור אמין.

אם טופל טוב אז בכלל מדובר ברכב מאוד מאוד אטרקטיבי.

המחירונים של ג'אז משומשות יקרים. על אף זאת, לדעתי זה מודל שמשיג מחירון או מתקרב אליו. וזה בטח לא נפוץ בשוק יד שניה.

אם זה בתקציב שלך אז הייתי שוקל אף לרכוש במחיר מחירון מלא, אחרי בדיקה ווידוא סוגיית הטיפולים.

שיקול משמעותי ברכישת רכב יד שניה ובכלל הוא משך הזמן הצפוי להחזקת הרכב.

אם אתה מתכוון להחזיק ברכב מספר שנים אז אפילו 3000-5000 ש"ח לכאן או לכאן זה לא כזה דרמטי לרכב טוב ואמין שמתאים לצרכיך. נשמע הרבה אבל זה משתכלל ל 50-100 ש"ח בחודש.

לעומת זאת כשרוכשים רכב לשנה או שנתיים אז חריגה כזו מעל המחיר "תיאורטי הנכון" היא עניין יקר ושגוי.

פורסם

גם עם מדובר ברכב הכי מוצלח בקטגוריה וסופר אמין , עדיין לא רואה שום הצדקה לשלם מחיר כזה על רכב שכבר 10 שנים על הכביש.

רוב הרכבים העממיים בשנתון הזה עולים כיום פחות מ30 אלף , כולל רכבים משפחתיים .

רכבים כמו יונדאי גטס או פיאט פנדה\פונטו בשנתון הזה נמכרים כמעט בשליש מהמחיר הזה!, כדאי לקחת את זה בחשבון.

פורסם

לשם השוואה, לפני כמה חודשים ידיד טוב שלי קנה ג'אז 2005 יד 2 עם ק"מ נמוך (מטופלת ויפה) ב35000 ככה שבשביל 2004, לדעתי, המחיר מוגזם. במיוחד כשבסכום הזה אפשר לקנות רכבים מ2008.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
לשם השוואה, לפני כמה חודשים ידיד טוב שלי קנה ג'אז 2005 יד 2 עם ק"מ נמוך (מטופלת ויפה) ב35000 ככה שבשביל 2004, לדעתי, המחיר מוגזם. במיוחד כשבסכום הזה אפשר לקנות רכבים מ2008.

ואיזה רכב כן היית ממליצה בתקציב של 40 מורזילקה?:)

פורסם

תלוי מאוד בצרכים והעדפות אישיות של הקונה. אם היה רכב אחד מושלם שמתאים לכולם, יצרנים אחרים כבר מזמן היו פושטים רגל, לא?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
תלוי מאוד בצרכים והעדפות אישיות של הקונה. אם היה רכב אחד מושלם שמתאים לכולם, יצרנים אחרים כבר מזמן היו פושטים רגל, לא?

קשה לי להגיע למסקנה חד משמעית מה הצריכים שלי אבל מה שכן אני הולך לנסוע מאשקלון לאשדוד ובחזרה 4 או אולי גם 5 פעמים בשבוע שזה יוצא לדעתי בערך 30-40 ק"מ ביום . אני מחפש כמו כולם רכב עם אמינות הכי טובה שאפשר למצוא בתקציב , רכב שנראה טוב , יחסית חסכוני בדלק כמה שניתן ואני חושב שאני רוצה משפחתית אבל עדין לא סגור על עצמי ופתוח להצעות :) אם פספסתי משהו תגידי לי בבקשה

פורסם

יש לך כבר שרשור בנושא שרץ כמה ימים. אין סיבה להתנחל על שרשור של מישהו אחר. אם היה לי משהו להוסיף לנאמר כבר, הייתי עושה את זה במקום נכון.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

סך הכול ההונדה נשמעת כמתאימה לצרכים שתיארת.

יש לה מוניטין של רכב אמין מאוד, היא יחסית מרווחת מה שפותר לך את ההתלבטות בין סופר מיני למשפחתית, ואני לא חושב שתיהיה לה בעיה לעשות 15 אלף ק"מ בשנה.

אני מסכים גם עם קודמיי ישנם אלטרנטיבות שהם לא הונדה שבאותו תקציב תוכל להיות כבר בשנתון 2007-2009 אולי אפילו 10.

בסופו של דבר לכול בחירה היתרונות שלה, ואתה צריך להחליט מה אתה מעדיף.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

סליחה?

אם 35 אלף ל 2005 זה בסדר אז 35 ל 2004 זה אולי טיפה יקר, אבל בטח לא מוגזם.

פורסם

סלחתי. לא אמרתי שזה בסדר, אבל אם כבר ב2013 היה אפשר להשיג שנתון גבוה יותר בסכום הנקוב, זה מוגזם לשלם היום את הסכום על שנתון נמוך יותר. (אני אזכיר לך גם שלפני 2008, לא היה מונח של עליה לכביש, ככה שאין יותר מידי משחקים עם המחירון והכיוון היחיד שלו הוא ירידה)

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לדעתי,

אחד הרכבים המוצלחים ביותר בסגמנט.

אומנם המחיר גבוה, אך שמירת הערך תשחק לטובתך גם לכשתמכור.

המנוע זריז, הגיר הרציף מצויין והמרווח הפנימי מעולה.

יחד עם האמינות היפנית, לא פלא שהרכב מבוקש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...