Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני די חדש כאן.

יש לי פורד פוקוס 2006.

יש לי כמה שאלות :

1) המערכת שלי ברכב היא CD6000 מופיע לי כפתור CDDJ

מה הכפתור הזה אומר ? ואיך אני יכול להתחבר ל AUX(אין לי בתא כפפות שום חיבור)

2) כאשר אני מפעיל את המערכת אין לי אופציה לבחור בין הרמקולים

הקדמים לרמקולים האחורים ( FADER). הרמקולים מאחור לא עובדים כאין את האופציה.

הבנתי שצריך קוד כל שהוא (אין לי ספר של המערכת -אין לי את הקוד)

3) איך מוציאים את המערכת החוצה ?

כדי להגיע ל sireal number.

תודה לעונים.

פורסם

1) אם אתה לא רואה חיבור AUX בתא הכפפות אז הוא לא קיים. AUX זו אופציה שהיבואן בחר לחסוך תמורת כמה שקלים. ניתן להוסיף AUX באמצעות קניית חיבור מתאים וידיים טובות

2) אין לי מושג. אצלי הרמקולים מאחור עבדו מצויין עם המערכת הזו. אולי יש בעיה ברמקולים או בחיווט אליהם.

3) אם רכשת את הרכב מליסינג סביר להניח שהקוד למערכת נמצא במדבקה בתוך תא הכפפות. הקוד משמש לפתיחת המערכת במקרה של נעילה לאחר ניתוק המצבר. אין לו שימושים נוספים.

באופן כללי הפוסט והשאלות יותר מתאימות לפורום אודיו

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

תודה תומר .

אבל תקשיב יש כל שהוא מדריך שמסביר מאחורי התא כפפות

יש מתאם כזה שאיתו עושים את הAUX.

עכשיו מצאתי 2 מתאמים:

1) צבע : לבן אפור, שחור,סגול לבן.

2) צבע : כתום שחור, לבן שחור ,שחור.

ויש לי ידיים טובות , אך אני לא יודע איזה מהמתאמים מתאים לכך .

פורסם

מה שאתה צריך זה את המתאם מהתמונה הזאת:

3692d72aa4048ad2ac366d0e0be301b0.jpg

אם יש אצלך חיווט מוכן מאחורי תא הכפפות (אצלי היה) אז הכבל בתמונה מיותר. רק צריך להסיר את האיזולירבנד מהחיבורים ולחבר את המתאם. אם לא אתה צריך גם את הכבל.

התמונה היא של קיט מקורי של פורד, מקט 1426121. עולה בערך 20 פאונד באנגליה. כמובן שחייב שיהיה לך כפתור AUX במערכת בשביל שזה יעבוד. לא יודע אם אפשר להשיג את המתאם לבד.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם (נערך)

אני מוכר כבל כזה (לא המתאם השחור שקודחים לתוך תא הכפפות)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?515232-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%9B%D7%91%D7%9C-AUX-%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1

כבל שהכניסה שלו היא החלק הלבן, מתחבר לצמה, והיציאה היא 3.5 מ"מ שאפשר לחבר לנגן MP3 או לטלפון או כל דבר כמעט.

לגבי השאלות שלך:

1. CDDJ זה כניסה לציינג'ר ("מחליף דיסקים")

2. כמו שנאמר כבר, תחפש במגש של תא הכפפות מדבקה לבנה עם הקוד.

אם אתה לא מוצא את הקוד, אל תסיר את הצמה של המערכת, ברגע שתאבד חשמל (גם כתוצאה מניתוק מצבר) לא תוכל להשתמש במערכת וחבל.

3. אתה מפרק את הפלסטיקה, ויש שם 4 ברגים שאתה מוציא והמערכת יוצאת. ככה זה אצלי לפחות ב2008, אם תעלה תמונה זה יעזור.

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
  • תוכן חדש...