Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון 15K

Mr.Z
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אני מגשש כרגע אחר רכב, אני עוד כמה חודשים בן 17, מחפש רכב ראשון.

התקציב שלי הוא בסה"כ 20 אש"ח, כאשר מתוכם זה אמור להספיק לרכב, יישור קו

ואם תהיו ממש נחמדים... אז אולי ביטוח חובה 8)

בכל מקרה, אני מחפש רכב שיכיל קצת מהכל, לא מצפה למרצדס,

אבל אני רוצה רכב שיהיה מהנה, חסכוני, ויפה (ושידפיס כסף).

יש לי רישיון על ידני, לא אכפת לי אם הרכב אוטומט או ידני.

כנראה יש כמה דגמים שהכי מומלצים בטווח המחירים הזה, אשמח לקבל את השמות.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Z
פורסם

השאלה היא לאן אתה חותר.

מה המטרה הסופית שלך מהרכב? נסיעה יומיומית לבית הספר? לעבודה? פוזות על חברים?

מהנה (אני אניח ספורטיבי?) וחסכוני לא תמיד הולך ביחד.

סיאט איביזה היה הרכב הראשון שלי, אמליץ לך גם עליו, רק תמצא אחד שמור עם היסטוריית טיפולים - דבר שלא קל לעשות.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

כלומר יש לך בערך 15 אלף נטו לרכב,חפש פונטו ספייס,היא חסכונית ועם חלפים לא יקרים,יונדאי גטס תהיה גם אמינה אם כי פחות חסכונית,פורד פיאסטה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיג'ו 205.

יש אחת בפורום (אם היא לא נמכרה עדיין) בגרסת TOP XRI (כאילו GTI) שנראת טוב יותר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
השאלה היא לאן אתה חותר.

מה המטרה הסופית שלך מהרכב? נסיעה יומיומית לבית הספר? לעבודה? פוזות על חברים?

מהנה (אני אניח ספורטיבי?) וחסכוני לא תמיד הולך ביחד.

סיאט איביזה היה הרכב הראשון שלי, אמליץ לך גם עליו, רק תמצא אחד שמור עם היסטוריית טיפולים - דבר שלא קל לעשות.

בעיקרון הנסיעות שלי יהיו לבית ספר ולאימונים, יציאות פה ושם וזהו.

פוזה, טוב בכל זאת- בן 17, צריך רכב שייראה טוב.

ראיתי כמה רכבים שממש אהבתי, לדוגמא, סובארו אימפרזה 1.6 מצאתי כמה שמורות יפהפיות!

מה שכן, צריכת הדלק בהתאם, 10 קמ"ל, האם זה כל כך גרוע? שווה לקנות

רכב כזה למרות הצריכה הגבוהה?

פורסם

אם זה גרוע או לא,זה כבר שאלה האם מתאים לך כזאת צריכה,סך הכול אני מבין שאתה נוסע מאט מאוד לכן צריכה גובהה יותר מסופר מיני לא חושב שתשפיע הרבה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם זה גרוע או לא,זה כבר שאלה האם מתאים לך כזאת צריכה,סך הכול אני מבין שאתה נוסע מאט מאוד לכן צריכה גובהה יותר מסופר מיני לא חושב שתשפיע הרבה.

השאלה היא האם הצריכה הזו באמת שווה את הרכב?

כלומר, 10 קמ"ל זה מעט, אבל אני הולך להנות מהרכב בצורה כזו שתכפר על זה או שזה נטו פוזה?

עוד רכב שמצאתי ונראה מעניין זה הונדה סיוויק. מחירים סבירים, יש שמורות,

ולפי בדיקה הוא כנראה החזק מבין כל אלו שצויינו עד עכשיו, 110 כ"ס וצריכה של 15+- קמ"ל.

נראה כמו מציאה, או שאני מפספס משהו?

פורסם

אני מכרתי לפני בערך שנה פונטו ספייס 2006 ידנית. חסכונית, חלפים זולים, רכב זול. אני מכרתי ב-15.5 אלף. זה בדיוק התקציב שלך.

תאמין לי שבשביל קצת נסיעות לבית ספר, קצת פוזה וכו' זה רכב מספיק טוב.

לא רואה איך רכב משפחתי מעפן נותן לך תמורה טובה לכסף - כמו כן רכב משפחתי יהיה משמעותית יותר יקר ולכן השנתון יהיה עתיק, נגיד שנת 2002-2003. לא חראם על הכסף?

פורסם
אני מכרתי לפני בערך שנה פונטו ספייס 2006 ידנית. חסכונית, חלפים זולים, רכב זול. אני מכרתי ב-15.5 אלף. זה בדיוק התקציב שלך.

תאמין לי שבשביל קצת נסיעות לבית ספר, קצת פוזה וכו' זה רכב מספיק טוב.

לא רואה איך רכב משפחתי מעפן נותן לך תמורה טובה לכסף - כמו כן רכב משפחתי יהיה משמעותית יותר יקר ולכן השנתון יהיה עתיק, נגיד שנת 2002-2003. לא חראם על הכסף?

איך הפונטו? מרגישה זריזה?

פורסם
עושה את העבודה כמו שצריך.

חוצמזה, ממהר לאנשהוא? להתרסק על קיר\עמוד\מעקה תמיכה? רק הוצאת רישיון.

לא התכוונתי להתפרע על הכביש או לנסוע מעל המותר,

סה"כ לא רוצה להרגיש שאני נוסע על עגלה.

פורסם

אתה לא תרגיש שאתה נוסע על עגלה כי רכבים כאלה תמיד זריזים,רק צריך לדעת להתאים את ההילוך.

חבר שלי מהמכללה משתמש באחת ביום יום וזה רכב שתפור על תלמידים/סטודנטים/צעירים כי יש לו צריכת דלק נמוכה,אחזקה זולה והוא באמת מרגיש כייפי לנהיגה...אולי אני מגזים עם הכייפי כי ביום יום אני נוהג בספינה אוטומטית אבל אתה לא תתאכזב.

בהצלחה!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...