Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שנה שעברה רכב שעבר באדום בצומת הכפר הירוק עשה איתי תאונה בעודי נוהג ברכב של החברה שעבדתי בה.

הוא הגיש תביעה נגדי ונגד חברת הביטוח בטענה שאני עברתי באדום. תיק המשטרה מסתבר עדין פתוח ( לא ברור לי למה)

האם אין בצומת הזאת מצלמות שיוכיחו מייד שהוא עבר באדום ?

מאחר ואני לא עובד בחברה הזאת יותר האם מגיע לי שכר על הזמן שאני מקדיש לעדות ?

וגם אם השופט ירשיע אותי ( מה שלא נראה לי סביר כלל וכלל) האם אני אהיה חייב בפיצוים או הביטוח של חברת הליסינג ?

תודה לעונים

פורסם

למה לדעתך אתה תצא צודק

אם אין צעדים אחרים זה מילה שלך מול מילה של הנהג השני

לשופט יש נטייה לטובת מי שמגיש את התביעה בד"כ ייתכן שהוא יפסוק אחרת כמובן.

כיוון שהנתבעת הנוספת היא חברת הביטוח של הרכב של החברה שבה עבדת היא תשלם את הנזק.

לא מגיע לך אגורה על ביזבוז הזמן שלך כיוון שאתה לא עד אלא נתבע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני יודע שעברתי בירוק ומקווה שלמשטרה יהיו צילומים כדי להוכיח. קשה לי להאמין שבמידה שזו מילה שלי מול שלו השופט יפסוק לטובתו.

ישה, לפי מה שאתה אומר למה שאופיע למשפט בכלל ? אני אומנם נתבע אבל נותן את גירסתי לטובת חברת הביטוח של החברה שבה עבדתי ...

פורסם

אתה בטוח שהוא תבע גם אותך או שזומנת רק בתור עד?

בזמנו דיווחת לביטוח על התאונה?

השופט לא יכול להרשיע אותך כי זה לא הליף פלילי, הוא יכול לקבל את התביעה ולפסוק לטובת התובע, ואז חברת הביטוח אמורה לשלם. אבל מאחר שזו חברת ליסינג ואתה כבר לא עובד שם יתכן שזה לא יהיה כ"כ פשוט. אם זה סכום גדול כדאי לך להתייעץ עם עורך דין לפני המשפט.

פורסם

שלום

הוא תבע גם אותי כי אני הנהג. לא יודע מה הסכום אבל לדעתי לאוטו שלו ( גם שלי אבל מילא..) מגרם נזק משמעותי של עשרות אלפים. כריות האויר שלו נפתחו

אני יכול לסמוך על העורך דין של החברה ? ( הוא זה שזימן אותי). לא מבין בדיוק לאיזו מטרה יש לי להתיעץ עם עו"ד ? אם אבוא אומר את האמת ומה שאני זוכר

פורסם

אתה טועה אם יהיו שם צילומים של משטרה או בכלל מישהו מהמשטרה כיוון שלא מדובר בהליך פלילי אלא אזרחי בו הנהג השני תובע ממך ומחברת הביטוח שלך המעביד שלך את הנזק.

אתה צריך להופיע כדי לדאוג לאינטרסים שלך, כלומר שאתה לא תחוייב אלא רק חברת הביטוח.

תסביר בצורה ברורה לשופט שהרכב לא שלך אלא של המעביד שלך ולכן אין מה לחייב אותך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אשי אתה דואג לעצמך אל תסמוך על העו"ד של חברת הליסינג.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם הוא תבע אותך היית אמור לקבל כתב תביעה, אז כיצד אתה לא יודע מה הסכום?

אני מציע לך מאוד לבדוק שוב אם אתה נתבע או רק עד, ואם אתה נתבע אז להתייעץ עם עו"ד.

יש מה שנקרא הודעה לצד שלישי, שבה אתה מבקש מביהמ"ש להכניס את חברת הביטוח לנעלייך כנתבע כך שכל סכום שאתה תחוייב בו ישולם על ידה, כי היא לא תתנדב לשלם.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מסתבר שמשרד העו"ד הטעו אותי.... המשפט היה משפט של חברת הליסינג שלי (קל אוטו) נגד האדם שפגעתי בו כאשר עבר באדום ולא ההפך.

גם מסתבר שהמשטרה כבר תבעה והרשיעה אותו פלילית ולכן כל הדיון היה מיותר. עורכי הדין סגרו על 15% אשם תורם שלי ו85% שלו ( למרות האדום) וסכמו על דמי עדות בשבילי של 300 ש"ח חייב לציין ששני עורכי הדין היו סופר נחמדים והנהג השני הסכים לעסקה ( לא מבין למה לא סגרו לפני אבל במצבי 300 ש"ח זה נחמד)

התביעה שלו מול קל אוטו ונגדי תבוטל

תודה לעוזרים

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן בנושא ומבקש להתיעץ....קל-אוטו עדין לא שילמו לי את הכסף( !!!) לטענתם כבר חודש הצק מחכה לחתימות פנימיות. הם לא זמינים בטלפון. העור דין שיצג אותם לא יודע להסביר לי למה יש כזה עיכוב גדול ( מעל 4 חודשים)

מה אתם מציעים לעשות ? יש מצב לתביעה קטנה על אי תשלום בזמן ? או שפשוט לבלוע את הרוק ולחכות ? הנושא מאוד מרגיז אותי, כשרצו שאעיד רדפו אחרי כמו משוגעים ועכשיו אפילו להחזיר טלפון הם לא מסוגלים....

תודה

• תוכן חדש...