Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ישנם רעידות שאני עומד בעצירה מלאה ב-D,החלפתי תושבת גיר,תושבות מנוע תקינות על פי המוסך,ניקיתי את פתח כניסת האוויר והפילטר חדש.

מה עוד לבדוק?כאשר אני בעצירה ומזיז את ההגה קצת ומחזיק אותו הרעידות מפסיקות וכאשר מפעילים מזגן הן מתגברות.

תודה.

פורסם

לקרמיט (B4 שנת 2000) יש את אותה הבעיה, אבל רק כשהשמן קר... הרעידות ממש חזקות שהשמן גיר קר, ולאחר כ10 דק' נסיעה כבר כמעט לא מורגש.

אולי זאת גם הבעיה אצלך? הבנתי שאפשר להחליף שמן והבעיה תפחת משמעותית, אבל אין טעם באמת...

פורסם

שלום לך,

על פי מה שכתבת, נראה כי גורמים שונים מגבירים או מחלישים את התופעה.

כנראה שהמנוע לא עובד כראוי כל הזמן ובעת עצירה אתה מרגיש בכך (יותר או פחות – לפי העומס שמופעל על המנוע).

יש לגשת למרכז שירות בעל כלי אבחון מתאימים, כגון: מחשב דיאגנוסטיקה (עדיף של סובארו ולא כללי), מכשיר ניטור 4 גזים, roughness monitor.

פורסם

תודה על התגובות

אני אנסה להחליף שמן גיר

הרכב ישן אני לא רוצה "להשתגע" ולהשקיע יותר מידי,אני מעדיף לנסות פתרונות פשוטים כמו לנקות AIR INTKE וכדומה

יש עוד הצעות למשהו שאפשר לעשות לבד ויכול לעזור?אולי לנקות MAF?

פורסם

לי יש תופעה דומה באוונסיס 2006

עשיתי ניקוי יסודי של בית המצערת והמצערת האלקטרונית.

עשיתי ניקוי יסודי של מערכת הדלק וניקוי דרך סעפת היניקה.

החליפו אצלי תושבת מנוע ימין בגלל שהרעישה.

הרכב עדיין רועד ברמזור וזה מורגש יותר עם מזגן בדיוק כמו שזה אצלך.

צריכת הדלק של הרכב תקינה לחלוטין והוא נוסע חלק.

ביחד עם חבר פורום נוסף חשדנו בדליפת וואקום.

ברכב הזה אין חיישן סל"ד בסרק כי המצערת אלקטרונית.

ניגשתי לאבחון של מערכת ההזרקה ברכב - המנוע עובד חלק! אין דליפת וואקום, אין בעיות חיישני חמצן, פשוט כלום כלום כלום.

הדבר היחידי שאמרו לי זה שיתכן כי תושבות המנוע הנותרות בייחוד בצד שמאל לא תקינות וכבר צריך להחליפן אבל זה ממש לא מחייב שזה יפתור את הבעיה וגם יתכן מדובר ברעידות אופייניות למנוע מה שקשה לי לעכל.

ניגשתי למוסך וגם כן אמרו לי שניתן להחליף את התושבות, אמנם הן לא קרועות אבל יתכן והן כבר יבשות - אבל הציעו לי להמנע מכך כי אכן, אין זה מחייב כלל וכלל כי הבעיה תיפטר והציעו לי להמשיך לנסוע ככה עם הרכב.

זה לא ממש מציק אבל לפעמים זה יכול להטריף אותי - החלטתי שבמידה ויהיה לי תקציב בקיץ הקרוב - אבקש הצעת מחיר לתושבות מנוע צד שמאל ואחליף אותן, לא בטוח עדיין שזה באמת שווה את ההשקעה.

למה אתה חושב ששמן גיר יצור לך בעיות בעמידה בסרק? -> אין דבר רע בהכרך בכך שתחליף אותו אבל תיקח בחשבון, נכתב כאן לא רבות על כך - שבמידה ויש לך גיר בלוי, החלפת השמן עלולה להאיץ את הבלאי.

תתחיל בלנקות באמת את מערכת ההזרקה ומערכת היניקה של הרכב וגם את מיכל הדלק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על ההסבר

אנקה בית מצערת וחיישן IDLE AIR CONTROL

אני לא יודע אם יש לי MAF או MAP כי רציתי לנקות ולא מצאתי MAF,האם אפשר באותה צורה לנקות MAP

לנקות מערכת הזרקה ויניקה-האם תוכל לפרט קצת את השמות/חלקים שמנקים כך אני מחפש מדריך איך עושים...

לגבי מיכל דלק הכוונה לפרק ולנקות או בעזרת אישהו חומר?

שוב תודה

• תוכן חדש...