Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי היום טיפול 10K ועל הדרך שאני מלוכלך החלטתי ליבדוק את הבלמים הקידמיים.

כאשר פתחתי, ראיתי שיש נזילה קלה של נוזל בלמים. הנזילה היא מהגומיה(גרמושקה) שמכסה את הבוכנה שלוחצת על הרפידות, יש קרע בגומיה הזאת.

אז רציתי לברר כמה יעלה דבר כזה במוסך, ואיך אני מחליף אותה לבד, וגם איך אני מכניס את בוכנה חזרה כדי להלביש על הרפידות.

האוטו הוא מיצובישי לנסר 89.

ובבקשה בלי התגובות של "לך למוסך ואל תתעסק לבד". תשובות לעניין!

תודה

פורסם

קודם כל "לך למוסך ואל תתעסק לבד".

אם אתה יודע מה אתה עושה, אז לך על זה, אבל אל תקצר הליכים, מדובר בחיים שלך ושל אחרים!

ולעיניינינו: אני קניתי סט גומיות (חליפיות- לא היה מקורי:x ) לקאליפרים ב25 ש"ח אני מניח שאלו הן סידרי הגודל.

לא לשכוח לנקז אויר מהמע' בתום הטיפול!

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

אולי עוד מישהו, כי חוץ מהמחיר לא סיפקתנ לי הרבה אינפורמציה.

איך אני מבצע את זה, והכי חשוב יש דרך כלשהי להכניס את בוכנת הבלמים פנימה בחי לחץ עדיר, אלה ע"י טריק כלשהו?

פורסם
עשיתי היום טיפול 10K ועל הדרך שאני מלוכלך החלטתי ליבדוק את הבלמים הקידמיים.

כאשר פתחתי, ראיתי שיש נזילה קלה של נוזל בלמים. הנזילה היא מהגומיה(גרמושקה) שמכסה את הבוכנה שלוחצת על הרפידות, יש קרע בגומיה הזאת.

אז רציתי לברר כמה יעלה דבר כזה במוסך, ואיך אני מחליף אותה לבד, וגם איך אני מכניס את בוכנה חזרה כדי להלביש על הרפידות.

האוטו הוא מיצובישי לנסר 89.

ובבקשה בלי התגובות של "לך למוסך ואל תתעסק לבד". תשובות לעניין!

תודה

הגומייה שאתה מתאר מגינה על הבוכנה מאבק, ואיננה האשמה. הגומיה שדולפת היא בקצה הפנימי

של הבוכנה - או שיש בלאי בצילינדר.

לטובתך, ולטובת שאר משתמשי הכביש, קנה משאבה חדשה (זה לא יקר) או לפחות תן אותה

לשיפוץ מקצועי (גם לא יקר).

:turn-l:
פורסם

זאת אכן הגומיה הפנימית, אני רואה שם קרע. יש לך מוסג איך מחליפים אותה?

אתה מתכוון להחלפת כל המשולש או רק הבוכנה?

וכמה כולה בוכנה שלמה מפירוק, או חדשה?

פורסם
זאת אכן הגומיה הפנימית, אני רואה שם קרע. יש לך מוסג איך מחליפים אותה?

אתה מתכוון להחלפת כל המשולש או רק הבוכנה?

וכמה כולה בוכנה שלמה מפירוק, או חדשה?

שיפוץ משאבה עולה כמה עשרות שקלים. ככל הידוע לי לא ניתן להשיג בארץ "סטים" לשיפוץ וזה

גם לא כדאי. גם משאבה חדשה לא תעלה הרבה יותר - וזה בד"כ הכי משתלם.

לשיפוץ, ממליץ על בנדרלי באיזור התעשייה נתניה.

:turn-l:
  • תוכן חדש...