Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני

88matan88
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף רכב חדש מהחברה בקטגוריית סופר מיני

יש פה למישהו המלצות?

ההתלבטות כרגע היא

פורד פיאסטה שמציעים אותה עם מנוע 1600 6 הילוכים ומערכת מוליטמדיה מתנה

אופל קורסה 1400 4 הילוכים עם גג פנורמי מגנזיום ומולטימדיה

סיאט איביזה 1200 TSI 7 הילוכים גג פנורמי מגנזיום ומולטימדיה

כרגע ההתלבטות שלי היא בינהם למשהו יש את האופל? ויכול להגיד איך המנוע איך הצריכת דלק? ה1400 4 הילוכים מפחיד אותי

פורסם

הקורסה מרגישה מאוד מיושנת לעומת השאר ,פנים הרכב כאילו לפני עשור.

הייתי מתמקד בין ה סיאט לפורד,כאשר לפורד חומרים יותר נעימים,ותוספת שנת אחריות,עקב כך שהDSG לא הכי מוצלח מבחינת אמינות הייתי שוקל כניראה את הפיאסטה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה זאת אומרת ה DSG לא אמינה?

דווקא עד עכשיו שמעתי רק דברים טובים עליה

ויש המלצות על רכבים בקטגוריה אחרים? או בטווח המחירים של 100 אלף משפחתית

פורסם

רק אתמול בחור עם אוקטביה 2013 עם 40K הכניס למוסך עקב בעיות גיר,ככה שלא בטוח עד כמה שיפרו את מצב,כמובן שזה לא אומר שכול רכב יהיו לו בעיות עם הגיר,אבל מכול מה הולך,אישית לא בטוח שהייתי קונה את הגיר הזה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הקורסה מרגישה מאוד מיושנת לעומת השאר ,פנים הרכב כאילו לפני עשור.

גם הפנים של האיביזה, לדעתי, לא התרחק משם, בנוסף כל הבעיות של DSG7 ואחריות לשנתיים בלבד.

כנראה שגם אני הייתי הולכת על הפיאסטה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא מכיר ממש טוב את הקורסה,אבל מדובר על מנוע 1.4 פשוט ללא שום טורבו,לכן מן הסתם צריך להיות אמין,אבל כשיושבים בפיאסטה מרגישים הבדל לטובת הפורד.

פורסם

הפיאסטה זולה יותר משאר המתחרות מבחינת אחזקה שוטפת דהיינו ביטוח וטיפולים במוסכים כמו כן האיבזור והעיצוב

הפנימי מעל הסוזוקי והאופל.

תוכל לרכוש אצלנו את הרכב הנ"ל ברמת גימור "TREND" או "TITANIUM" באספקה מיידית תוך 24 שעות.

פורסם

את הקורסה הייתי מוציא מהמשוואה בגלל השילוב מנוע וגיר המישן והבעייתי, מה שמבטיח רכב איטי מאוד וצריכת דלק גרועה. האיביזה מעט יותר זריזה מהפיאסטה, שגם לה יש ביצועים מצוינים, אבל בסך הכל הפורד עדיפה בכל הפרמטרים. רק קח בחשבון שמדובר בגיר רובוטי ששונה מאוד מגיר אוטומטי רגיל, ועל אף יתרונותיו, צריך זמן הסתגלות אליו.

פורסם

את הפיאסטה אני מכיר יש לי 2011

מעניין אותי רק איך המנוע החדש שלה ואיך הביצועים

מה ההבדל בין הטרנד לטיטאניום? לפי מה שאני זוכר יש רק רמת גימור אחת

מה שאני מתבאס מהפיאסטה זה שלא נותנים לך שם כלום רק מולטימדיה שבשאר יש גג פנורמי ומגנזיום

גם אופל מתייחבים לקנות במחיר מחירון שבאים לעשות טרייד מה שפורד לא נותנים (סיאט ואופל נתנו לי יותר בטרייד על הפיאסטה שיש לי כרגע)

פורסם

אז מה בעצם אתה מנסה להשיג בחידוש? אם זה רק יותר כוח,אישית לא הייתי מחליף כי זה הפסד גדול של כסף.

פורסם

תראה, המנוע גיר של הקורסה דומה לזה של הפיאסטה שיש לך עכשיו, ואתה עוד יורד ברמה ביתר הדברים. החידוש בפיאסטה 1.6 היא הביצועים שהפכו למצוינים וצריכת דלק טובה יותר. הקורסה יותר זולה, לכן מוכנים לתת לך עליה מחירון בטרייד-אין. האיביזה גם אופציה לא רעה בכלל, אבל אני הייתי בוחר בפיאסטה, שאולי פחות מאובזרת, אבל מהנה לנהיגה

פורסם

הקורסה ממש גרועה בצריכת הדלק, קח זאת בחשבון.

פורסם

יש המלצה לרכב אחר שאולי כדי לשקול?

100K

אולי גם יד שנייה אבל לא פחות מ 2013

*לא חשוב לי שזה יהיה סופר מיני

העיקר 100K פחות או יותר

פורסם

אני מאוד אהבתי רת הקליאו,נראית חדשנית,זריזה,מאובזת,בצע עליה נסיעת מבחן.

• תוכן חדש...