Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

207 או SX4 סדאן?

ArikC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעיקרון זה שני סוגים של רכב בעלי מנוע עם שרשרת תזמון תצרוכת הדלק תהיה זהה עקב אותו סמ"ק מנוע. שתי תיבות הילוכים חסכוניות יחסית.

לפיג'ו היה ריקול עוד בתחילת השיווק לשרשרות תזמון לחלק מהמנועים אני מתאר שרובם כבר עברו טיפול מונע.

סוזוקי שידרגו את כ"ס שהיה במנוע במהלך רענון הדגם.

כך בחשבון שפיג'ו היא סופר מיני וסוזוקי היא משפחתית .

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

הסוזוקי מוצלחת - אבל שים לב לשדרוג משמעותי של המנוע בדגם 2010 (שהחל להמכר באמצע 2009). הדגם הקודם משתמש במערכת ההנעה של הליאנה, שהיא עצלה למדי. המנוע המשופר מ-2010 מתנההג הרבה יותר טוב. צריכת הדלק מנסיוני בדגם זה סביב 10-11 קמ"ל בשימוש מעורב, כאשר עיקר הנהיגה על ידי אשתי ושני בנים, שאינם מצטיינים בנהיגה חסכונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ל207 יש גריסה רובוטית שתהיה יותר חסכונית היא הגיע עם מנוע ה1.4,ל 1.6 יש גיר אוטומטי רגיל,אין לי הרבה נסיון עם ה SX4,אבל מהתרשמות שלי בסוכנות היא שהמושבים לא נוחים,הם שטוחים ונוקשים,לפיגו יש מושבים הרבה יותר נוחים עם אחיזה עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבנתי שהמנוע 1.4 הוא לא מהמוצלחים ודווקא האוטומט 1.6 זה הדגם המומלץ.

מה לגבי הסוויפט? שנת 08 glx?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

50 אש"ח לרכב מיני שמתקרב לגיל 7? עם כל הכבוד לסויפט (ויש כבוד, אני נוהג באחת, בת חצי שנה) הרי שאם חדשה עולה פחות מ-100 אש"ח, על פניו המחיר שציינת נשמע מופרז. אבל איני מכיר את המחירון הרשמי, והסויפט הוא רכב יחסית מבוקש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה המחיר שהן נמכרות +-

המחירון הוא 55K,חדשה ידנית עולה 79K.

זה גם השיקול שלי,לא יודע עד כמה זה הגיוני לשלם 50K על רכב משנת 08.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...