Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ..

לצערי השכנים ה"נחמדים" שלי דפקו לי את הרכב החדש ,וכמובן שלא השאירו פתק .

האוטו בצבע שחור , יש לו בטמבון הקדמי שפשוף של הצבע שאותו אני מתכוון לצבוע באמצעות מכחול דק עם הצבע המקורי של הרכב (לפי קוד צבע) , אך יש גם בפח שלו למעלה , מעל אזור הגלגל פח שנכנס לבפנים , השאלה שלי איך אפשר להחזיר את הפח לקדמותו ? יש לי גישה לבפנים .. קראתי שאפשר לחמם אותו עם פן ואז עם מברג להפעיל לחץ והוא יצא / או להזמין ידית וואקום ולנסות .

מה אתם ממליצים ?

תודה רבה

פורסם

ממה ששמעתי מאנשים כאן לפני כמה ימים , ויש גם שרשור שאחד הבחורים לקח פן ביתי ולאחר חצי שעה של חימום הוא דחף עם היד, והטמבון התיישר תצטרך קצת לחפש בשרשורים

פורסם

כמו שאמרו - עם תמונה נדע את הסוג של המכה ונראה מה יכול להיות יותר יעיל.

שתי השיטות אפשריות אך בשניהם אני פחות מאמין, חימום של הפלסטיק יגרום לו להיות גמיש יותר אבל זה יעבוד רק בחלק מהמקרים, ככה גם וואקום - יעבוד רק בחלק מצומצם של מקרים.

בשתי המקרים תוכל רק להעלים את ה"פח שנכנס לפנים", ואם המצב הרבה זמן זה גם יצור סימנים, זה עלול להשאיר סימנים גם אם זה לא נשאר הרבה זמן...

אין לך שום כיוון בקשר לשכן הפוגע ?

פורסם

טוב אז הנה המכה :

phpv0NsBG.jpg

מדובר של שברולט קרוז 2014 שאין לה חודש על הכביש .. פשוט אנשים מגעיילים.

הסתכלנו במצלמות של החניון אך הם לא מכוונות ולא רואים כלום .. הצלחתי טיפה להוריד את הצבע הלבן .. אך מה שהכי מפריע זה שהפח נכנס.

פורסם

לא מדובר פה על שיפשוף קטן,עם מכחול זה לא יראה טוב כי יש שטחים גדולים,גש לפחח,והוא יסדר לך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זאת ממש לא מכה קטנה ויהיה מאוד קשה להעלים דבר כזה בצורה זולה וחאפרית (שלא ישימו לב), מה גם שזה רכב 2014 שאני מאמין שעוד יש את ההתלהבות של הרכב החדש - כדאי לתקן אצל פחח איכותי שיעשה עבודה טובה.

מה גם שאני לא ממש רואה כניסה של הפח ברכב התמונה באיכות ממש לא טובה ויש רק תמונה אחת, קח לתשומת לבך להבא...

פורסם

אני לא מבין,קנית רכב חדש בעלות של בערך 130K ואתה מתקמצן על תיקון של של גג 1500 שקל?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחרי שמוציאים כל כך הרבה כסף על רכב אין כבר עוד כסף להשקיע בו בתקופה הקרובה , בגלל זה בינתיים אפ אפשר לייפות את זה איכשהו במחיר סמלי אז זה מה שאני יעשה.

פורסם

ממליץ לך להשתמש בפלסטלינה באזור הזה, זה לא יעלים את השריטות אבל לפחות זה יוריד את הלכלוך הלבן שבולט מאוד על הצבע השחור.

לי זה עזר לפחות.. בנתיים עד שתלך לפחח.

פורסם
ואם אני יקנה ספריי צבע לפי הקוד שלו , יהיה אפשר להעלים לפחןת את השפשופי צבע ?

למרות שיש לי ניסיון ארוך שנים בתיקוני מכות כאלו או אחרות

את זה לא ניתן לתקן לבד,אתה חייב לגשת לפחח/צבעי רכב -עלות של 350/400 ש"ח תיקון מקומי. (צובע רק את אזור הפגוע)

• תוכן חדש...