Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, כל מי שהנחה אותי אמר לי לנסוע דרך כביש 6, ואיפשהו להתחבר לכביש 90 (כולל אתר EMAP שהמליץ ככה) אבל דרך WAZE באף מסלול הוא לא עובר דרך 90. מה המסלול הכי מומלץ?

פורסם

בשבת בבוקר חבל לנסוע על כביש 6 (במידה ואתה משלם) - אפשר כביש 2, לרדת במחלף זכרון דרך יקנעם.

משלב זה והלאה, זה יהיה כמו הדרך שוויז היה מנחה.

פורסם

כביש 6 לא מתחבר ישירות לכביש 90.

אתה צריך לנסוע על 6 צפון על למחלף האחרון (עין תות, למיטב זכרוני), לרדת לכביש 70 מזרחה לכיוון יוקנעם, משם לכביש 722, כביש 75, 77, 65, 85 ורק אז תתחבר לכביש 90.

אבל באמת שאתה פשוט יכול לשים waze. וחוץ מזה בשבת בבוקר אתה לא צריך את כביש 6 ברוב המקרים. חבל על הכסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ובכן, כל מי שהנחה אותי אמר לי לנסוע דרך כביש 6, ואיפשהו להתחבר לכביש 90 (כולל אתר EMAP שהמליץ ככה) אבל דרך WAZE באף מסלול הוא לא עובר דרך 90. מה המסלול הכי מומלץ?

קח את המלצתו של צביקהפיק.

רק לצורך ההבהרה - הקטע מצומת עמיעד עד הכניסה לכפר יובל (לפני העליה למטולה) הוא על כביש 90, אשר תחילתו במעבר טאבה וסופו במטולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עכשיו כשפתחתי את המחשב ואני רואה במפה איפה זה כפר יובל - תשכח מההמלצה שלי. לדודה שלי אולי הייתי ממליץ לנסוע ככה...

אתה עולה על כביש החוף, נוסע ישר ישר ישר ישר. כשאתה מגיע לחיפה אתה סוגר חלונות ומקווה שזה יעבור מהר. ממשיך הלאה, עובר קריות, עכו, נהריה, לימן ומגיע לצומת בצת. פונה ימינה ונוסע את כביש 899 עד הסוף. נכון שזה יקח לך עוד איזה 40 דקה של נסיעה, אבל ברגע שתעבור את חיפה הנסיעה הופכת להיות הרבה יותר כיפית.

קח איתך הוט האצ' עם התנהגות כביש טובה, רצוי איזו 208GTI או קליאו זבורט (הדור המדויק פחות קריטי).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה להסתבך בחיפה? יותר כיף לעקוף אותה דרך 721 ו-7212.

אם אתה רוצה את הדרך המהירה ביותר כנראה שתוכל לקצר אם תצא מ-2 ל-65 בקיסריה ותמשיך עליו עד צומת נחל עמוד (כביש 85). אבל הנסיעה דרך 70/722/75/77/65 יותר נעימה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא יודע אם התכוונת לשבת הזאת או אחרת אבל אני אישית עושה את המסלול לפחות פעמיים בשבוע ואכן צביקה צודק. צריך להגיע למחלף אליקים דרך 6 או דרך כביש החוף ומחלף זכרון, ואז שמאלה בצומת התישבי, ימינה צומת השומרים, שמאלה בצומת ישי, שמאלה במחלף גולני, ימינה בצומת קדרים ואז ישר עד שעוברים את קרית שמונה, ישר בצומת תל-חי/כפר גלעדי, אחרי כשלוש מאות מטר ימינה ומייד ימינה. (אם תמשיך ישר תגיע ל" משטח הלבן" המיתולוגי מימין ואם תמשיך לטפס עד לגדר תגיע לשער העגל המיתולוגי ז"ל

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אפשר להגיע היום לעגל ולמשטח הלבן?

לפני כשנה היה שלט של שטח צבאי.

למיטב זיכרוני מאז ומעולם (כשהגעתי לראשונה ב 1996) היה שלט של שטח צבאי. למשטח לבן בטוח יש מעבר (כולו 300 מטר קדימה מימין), לשער עגל - אני כבר לא זוכר אם שינו את תוואי הגדר בהתאמה לקו כחול, אך לשער הקטן (אם אני זוכר נכון ש77) לכיוון שרייפה / אל חייאם, אני כמעט בטוח שכן יש גישה. בכל מקרה גם המרחק בין 2 השערים לא גדול.

ולגופו של עניין, מי שכבר שם מה הבעיה להניע ולנסוע? זה לא שהבט"שית תפרק עליך שרשור של מאג :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אני לא יודע אם התכוונת לשבת הזאת או אחרת אבל אני אישית עושה את המסלול לפחות פעמיים בשבוע ואכן צביקה צודק. צריך להגיע למחלף אליקים דרך 6 או דרך כביש החוף ומחלף זכרון, ואז ימינה בצומת התישבי, ימינה צומת השומרים, שמאלה בצומת ישי, ימינה במחלף גולני, ימינה בצומת קדרים ואז ישר עד שעוברים את קרית שמונה, ישר בצומת תל-חי/כפר גלעדי, אחרי כשלוש מאות מטר ימינה ומייד ימינה. (אם תמשיך ישר תגיע ל" משטח הלבן" המיתולוגי מימין ואם תמשיך לטפס עד לגדר תגיע לשער העגל המיתולוגי ז"ל

תקנתי לך :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...