Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

 

אני כבר מחוץ לתחום די הרבה זמן ולא עוקב אחר כל החידושים.

לאחרונה הרדיו דיסק שלי (Alpine 9833) עושה בעיות בקריאה של דיסקים. תיקון עולה כ- 350.

אמרתי לעצמי שאולי כדאי להשקיע ברדי דיסק חדש ופשוט עם שתי יציאות למגברים (יש לי שני מגברים - אחד לקומפוממט ואחד לסאב) שיהיה באיכות סבירה.

מראה ושכלולים למינהם פחות משמעותיים לי.

התקציב מוגבל מהסיבה הפשוטה שבעוד שנה-שנתיים אני מתכוון להחליף את הרכב ורמכונית שאני כנראה רקנה כוללת כבר מערכת מולטימדיה מובנית (קליאו חדשה).

ראיתי את ה- Clarion CZ202 או CZ302. הבנתי שלשניהם שתי יציאות, היקר כולל בלוטות' שעוד לא החלטתי באם אני זקוק לו (יש לי ברכב דיבורית). בשביל ההפרש יתכן אשקול אותו.

 

איך הסאונד שלהם?

האם יש אלטרנטיבות איכותיות יותר בסדר גודל (או קוטן...) של מחירים אלה?

 

תודה על כל עזרה בנושא

רונן

פורסם

ערב טוב,

1. אני יודע. בסה"ע שירת אותי נאמנה הרבה שנים אבל סבל מכמה בעיות - איטיות בקריאת דיסקים (כן כן, אני עדיין שומע דיסקים...), קליטת רדיו על הפנים (קניתי אותו בארה"ב - אולי המקלט קצת שונה מהאירופאי?), שלט רחוק שפועל רק שמכוונים אותו לכיוון המכשיר (אינפרא)

2. בגילי המופלג הגעתי למסקנה שלא שווה להשקיע יותר מידי בתיקונים של מכשירים ישנים. מחר יתקלקל משהו אחר

3. אני אוהב סאונד טוב אבל התעייפתי מכל ההשקעות הנ"ל, מה גם שלא תמיד התוצאות משביעות רצון

4. מכיוון שאני אחליף את הרכב בעוד שנה-שנתיים לא רוצה להשקיע הרבה

5. בהחלטה די ספונטנית קפצתי לחנות ביהוד, התעניינתי בקלריון ולבסוף יצאתי עם Pioneer 4650 נחמד במחיר סביר של 630 ש"ח לפני התקנה (קצת יותר ממה שתכננתי אבל נראה שנותן תמורה טובה בהרבה). למכשיר תמיכת BT (עם מיקרופון חיצוני), שתי יציאות עם שליטה על הסאב, קרוסאובר די מתוחכם (ובוודאי לרמת המחיר הצנועה), אקולייזר 5 ערוצים וכדומה. באמת מפתיע כמה מקבלים היום תמורת סכום צנוע שכזה (לא מעודכן כבר מספר שנים...). אחרי כוונונים מעטים הסאונד בהחלט נחמד וממש לא בטוח שהרבה פחות טוב ממה שהיה (אולי אני מזדקן והשמיעה לא כמו פעם....:-)

 

תודה ולילה טוב

×
×
  • תוכן חדש...