Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו קרב אלפא: GTV 2.0 TS vs sprint 1.7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

...long time

שלום לחברי הפורום\מועדון היקרים.

שנים לא "דיברנו" אך לעתים הייתי פוקד את הפורום לדפדוף געגוע קצר להשביע רעב פתאומי...

בעברי אלפא ספרינט 1.7 אדומה שעברה תאונה ונזנחה כ 3 שנים לאחר ש"נעקצתי" על ידי מוסך בבעלות נתן שלייפר ששכן על דרך בן גוריון 300 מ' דרומית לג'בוטינסקי. בימים אלה (לשמחתי הרבה), לאחר השקעה רבה של סעיד שאימץ את הרכב ובעלים גאה של ספרינט אחרת, היא עושה גלגולים אחרונים לקראת חזרה מרגשת לכבישי הארץ.

ואני... ידעתי שלעולם לא אחסל את החיידק, הוא רק רדום. והנה בזמן האחרון סימפטומים של ה"מחלה" החלו לצוץ ולהתגבר (בעיקר בסופי שבוע).

לאחר אבחון הסימפטומים וחיפוש מזור נמצאו שתי "תרופות":

האחת: אדומה, יפהפייה, מכונה בפי הרופאים GTV 2.0 TS ,תאריך ייצור 96 על פניו במצב טוב מאוד. הייתה שנים טובות בבעלות חבר פורום זה ששמר עליה ועל חיוניותה אצל פרופסור גיא במעבדת "אוטו איטליה".

השנייה: שחורה, עתידה להיות להיות יפהפייה, דורשת מהילה, ערבוב ופיתוח ב"מעבדה" שממנה יצאה בראשות פרופסור בועז מחדרה, ואישור משרד הבריאות (מכון רישוי, עדיין לא תקנים). מכונה בפי הרופאים ספרינט 1.7 מקורי קרבורטורים, מתאריך יצור 88.

העלות עדיין לא "סגורה" אם כי עתידה להיות בסופו של תהליך כמעט זהה.

וכאן אני פונה לחוות דעת המומחים, אנא עזרו לי למצוא מרפא: איזו? מדוע? גם מתמחים מוזמנים לעזור. כמובן שה"לב" מוזמן אף הוא להיכנס לדיון הלא רציונלי הזה.

חשוב להדגיש שאני מעורה, קראתי, בדקתי, השוואתי, אני מכיר את הסיכונים שבנטילת ה"תרופות" ומודע לתופעות הלוואי אם כי באופן כללי.

עד לפני שבוע הייתי סגור על אהבתי הראשונה, אך בשבוע האחרון חל "מהפך אדום".

אנא מכם...

*חברים העתקתי את ההודעה שפרסמתי בפרום מועדון אלפא רומיאו כך שאין צורך להפנות אותי לשם.

אני מפרסם גם כאן כי אני מעוניין גם בחוות דעת של חברים שלא נמנים עם מועדון אלפא וגולשי הפורום שלו. בכל זאת, אבקש התייחסות רק של מנוסים ומעורים באלפות המדוברות ובאלפות בכלל.

ד"א הרכב ישמש לסופי שבוע, חגים ושעות פנאי מעטות.

תודה מראש למגיבים.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם (נערך)

מכונית כזאת קונים עם הלב ולא עם רציונל.

מצד אחד ספרינט בגירסא החזקה עם שני קרבורטורים כפולים ומנוע בוקסר (איזו סימפוניה מדהימה!), מצד השני אלפא GTV מדהימה ביופיה.

הספרינט יותר קלאסית עם יותר שורשים של אלפא רומיאו טהורה, אבל הGTV כל כך יפה ועוד בצבע אדום.

alfa-gtv-1995-t.jpg

1984_alfa_romeo_sprint-pic-57290.jpeg

אני זוכר בשכונה שהייתי גר בילדות, היה מישהו שכל הזמן היו לו רכבים מיוחדים. והייתה לו תקופה אלפא ספרינט צהובה.

השאלה מה אתה מעדיף: אלפא קלאסית מהממת או אלפא קלאסית מודרנית מהממת. כל אחת מיוחדת בדרך שלה.

אין פה למעשה דו קרב. זה רק עינין של העדפות אישיות שלך, רכב עם עיצוב סופר מיוחד ומדהים ביופיו או קלאסיקה מהממת בדרך שלה.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

היי לוטי, אני מתפלא אם לא קיבלת תגובות ראויות באתר של מועדון אלפא. בטח עוד תקבל. לשני הדגמים יש אוהדים רבים. לספרינט עיצוב קליל, צליל מופלא של בוקסר ונוסטלגיה אישית שלך. לגיטיוי עיצוב מיוחד שישאר כזה.לספרינט מעט אלקטרוניקה אך בגיטיוי יש איביאס וניתן כנראה לנהוג מהר יותר בשלל מצבים.

מאידך-בגם בעיות יש בשתיהן: ספרינט נוטות לחלודה, פה ושם לכשלים חשמליים שנוצרו לעתים, בלמים לא חזקים ומחסור בחלפים מסויימים. לטווין ספרק אין ממש מחץ אך יש צריכת שמן ובדרך כלל אין חיים ארוכים בהרבה ממה שיש על המונה כרגע. גם שם, חלקים מסוימים קשים להשגה בארץ, וריאטור שמרעיש לעתים וטיפול תיזמון יקר למדי.

לגבי זמינות חלפים אולי כדאי לדבר עם המכונאים.

אני מניח שאתה צריך הצצה וגם סיבוב כדי להחליט מי מדברת איתך ומי תהנה אותך בסופי שבוע, לבדך או עם משפחתך.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
  • תוכן חדש...