Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצרתי קומונת דיטיילינג, מחפש אנשים לקבוצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

יצרתי קומונת דיטיילינג, קומונה בכוונה של השתתפות קבוצתית ברכישת הציוד מבלי שיהיה לי רווח אישי בנושא.

קניתי את כל הציוד (סדר גודל של 3000 ש"ח) ואני מחפש לצרף כמה אנשים לקבוצה (2-3).

איך זה עובד? כל הציוד נמצא אצלי (מושב נווה ימין, סמוך לכפ"ס). כל אחד שנכנס לקומונה יכול להשמש בציוד על בסיס שבועי, שזה אומר שנפגשים ביחד, שוטפים רכבים, אפשר לעשות פלסטלינה, פוליש, ווקס, סילר וכו'.

בשביל להחזיר עלויות, הכניסה לקבוצה עולה 500 ש"ח והיא מאפשרת שימוש בלתי מוגבל בכל הציוד המכני והחומרים המתכלים (סבון, פוליש, מטליות וכו'). ברגע שנגמר חומר מתכלה, עושים מגבית חדשה וממלאים את המלאי. כל החומרים שלי הם של Chemical Guys והפולישר הוא DA של מגווירס. פרטים במצגת הקטנה שהכנתי לחברים שלי ואני אצרף אותה פה.

אז מי שמעוניין תרגישו חופשי לשלוח לי הודעה פרטית, אני מחפש עוד 2-3 אנשים ולא יותר, אני רוצה לשמור את זה קטן.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/422098/%D7%A9%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%AA.pptx

Polo GTI (6R) 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהבתי את השם - שיטופית! גדול.

סחתיין על המצגת, מה לגבי צנרת ומים? אפשר להשתמש חופשי? והכניסה למתחם? יהיה צריך לתאם מראש? יש מקום לכמה רכבים במקביל? המקום מקורה או מוצל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השימוש במים חופשי, יש מקום ל2-3 רכבים במקביל, מקום אחד מקורה והשאר לא.

אכן נדרש תיאום מראש, מאחר והציוד נמצא אצלי בבית וצריך להוציא אותו החוצה.

לרוב אני מעדיף להיפגש בסופ"ש (שישי / שבת) וביחד לעשות את הטיפול / שטיפה בתור תחביב בין חברים.

Polo GTI (6R) 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...