Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

30 אלף ש"ח

av1fa1ne
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש רכב לנסיעה ממוצעת של 130 קילומטר ביום. +-

תקציב יש לי עד 30000

ראיתי כמה אופציות השאלה מה העדיפות.

יש או מאזדה 3 170 אלף קילומטר יד 3 שנת 2006

או הונדה סיויק 2005 אותו דבר.

או לחלופין ללכת על מיצובישי לנסר 2008

120 אלף קילומטר יד ראשונה או שנייה.

פחות מעניין אותי העיצובים אכפת לי יותר רכב שנוסע טוב.

כמובן שאני פתוח להצעות ולדעות שלכם.

אני לא מבין גדול.

עריכה אחרונה על ידי av1fa1ne
פתוח להצעות
פורסם (נערך)

מציע להתפשר על שנתון ולחפש ק"מ נמוך הרבה יותר.

במצב העניינים הזה,לאור הנסועה הצפוייה לך,אם תקנה רכב עם 170,000 ק"מ ואתה נוסע בחודש כ-4,000 ק"מ אז כבר אחרי שנה,יהיו לך הרבה תיקוני בלאי שלא נדבר על לפחות שיפוץ גיר ואולי אפילו נזק כזה או אחר למנוע.

יש כמה אפשרויות: לחפש רכב כמו הונדה/מאזדה שלא נסעו כ"כ הרבה (ויש מאזדה 3 בשפע),המיצובישי אמינה אבל פחות חסכונית בדלק משתי האחרות,שיקרות יותר בביטוח שלהן.

הייתי מציע כאופציה חלופית ניסאן אלמרה משנתון 2006 ,אולי תוסיף כמה אלפים בודדים אבל הרכב הזה די מוצלח ולא מוערך מספיק ע"י חובבי ההגה בישראל.

אפשרות נוספת היא רכישת רנו מגאן 2008-9 -הן נמכרות במחיר רצפה-הפחתה משמעותית מהמחירון.כאן חשוב לבדוק היטב במוסך מורשה /מתמחה ברכב את מצב הגיר האוטומטי.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מאזדה והונדה לא מוצא בטווח מחיר הזה בשנים 2006 כולם יד 3 4

ולפחות 150 אלף קילומטר.

מבחינת דלק במיצובישי

אם ההפרש לא גדול במיוחד אתה אומר שזה אופציה הכי טובה ?

אפשר להביא יד ראשונה שנת 2008 120 אלף קילומטר בטח מליסינג או משהו באזור ה 30 אלף.

הקצבתי לי 36 אלף כולל ביטוח.

בגלל זה להוסיף קצת מעל ה 30 לא יהיה לי לביטוח.

פורסם

חברים התייעצות יש לי הצעה ל מאזדה 2008 עם 150 אלף קילומטר יד 3

רוצה 32000

בטח אפשר להוריד אותו טיפה. אבל השאלה אם כדאי לתנאים שהצבתי.

• תוכן חדש...