Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלון חשמל בפיגו' 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב לאחרונה שהחלון של הנוסע עולה ממש לאט

כאילו נגמר לו הכוח . האם הלך שם המנוע ?

עוד שאלה יש לי בזמן העברת הילוך מעין קיק כזה בין 1 ל2

יש פיתרון לזה ? (טיפטרוניק)

ודבר אחרון נשרפה לי מנורת חניה באמת צריך ללכת בשביל הדבר הזה למוסך? פשוט אי אפשר להוציא את המנורה משם ומספיק אנשים ניסו כבר

תודה

פורסם

לא כתבת איזו שנה הרכב.

לגבי החלון מדובר במנוע חשמלי שהוא מנגנון מאד מאד אמין, ולא מתעייף. הסיבות למצב שאתה מתאר הם לרוב חדירה של אבק ולכלוך למנוע עצמו, או למסילה של החלון שמוסיפים חיכוך ומאמצים את כל המערכת.

בדיקה וניקוי של כל החלקים יכולים לחדש את הכח ואת מהירות התזוזה של החלון.

לגבי ההילוכים, אני לא מכיר את הפיזו אבל אצלי בבלנו הייתה תופעה כזו כשתושבות הגשר של תיבת ההילוכים התבלו.

נורת חנייה אפשר להחליף לבד. לא צריך ללכת למוסך בשביל זה

פורסם
לא כתבת איזו שנה הרכב.

לגבי החלון מדובר במנוע חשמלי שהוא מנגנון מאד מאד אמין, ולא מתעייף. הסיבות למצב שאתה מתאר הם לרוב חדירה של אבק ולכלוך למנוע עצמו, או למסילה של החלון שמוסיפים חיכוך ומאמצים את כל המערכת.

בדיקה וניקוי של כל החלקים יכולים לחדש את הכח ואת מהירות התזוזה של החלון.

לגבי ההילוכים, אני לא מכיר את הפיזו אבל אצלי בבלנו הייתה תופעה כזו כשתושבות הגשר של תיבת ההילוכים התבלו.

נורת חנייה אפשר להחליף לבד. לא צריך ללכת למוסך בשביל זה

לא רשמתי כי לא חשבתי שזהה משנה...

הרכב שנת 2007

לגבי החלון והמנוע כדי לנקות זה בר ביצוע לבד או מומלץ לקחת למישהו שמבין יותר

פורסם
שמתי לב לאחרונה שהחלון של הנוסע עולה ממש לאט

כאילו נגמר לו הכוח . האם הלך שם המנוע ?

עוד שאלה יש לי בזמן העברת הילוך מעין קיק כזה בין 1 ל2

יש פיתרון לזה ? (טיפטרוניק)

ודבר אחרון נשרפה לי מנורת חניה באמת צריך ללכת בשביל הדבר הזה למוסך? פשוט אי אפשר להוציא את המנורה משם ומספיק אנשים ניסו כבר

תודה

1. יש לפרק את כיסוי דלת נוסע ולראות מה גורם לחיכוך ואז לקבל החלטה לגבי תיקון.

2. העברת הילוך בין 1 ל 2 עם נקישה מופעה ברוב תיבות AL4 - לפעמים נעלמת לאחר עדכון תוכנה. צריך רק לבדוק שאין החלקה ומכהאו מכה חזקה מאד ואז התקלה מכנית פנימית בגיר.

3. אם אתה לא מצליח לבד- גש למוסך לא יגבו ממך כסף על עבודה.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם
1. יש לפרק את כיסוי דלת נוסע ולראות מה גורם לחיכוך ואז לקבל החלטה לגבי תיקון.

2. העברת הילוך בין 1 ל 2 עם נקישה מופעה ברוב תיבות AL4 - לפעמים נעלמת לאחר עדכון תוכנה. צריך רק לבדוק שאין החלקה ומכהאו מכה חזקה מאד ואז התקלה מכנית פנימית בגיר.

3. אם אתה לא מצליח לבד- גש למוסך לא יגבו ממך כסף על עבודה.

גם ככה לגבי הגיר אני צריך להיכנס למוסך אס על הדרך חלון

פורסם

בשביל חלון לא הייתי נוסע למוסך. לפני 5 שנים הייתה לי C5 שהמנגנון של החלון האחורי הרעיש. במורשה רצו בין 1000 ל 1500 לא זוכר בדיוק, ואמרו שלא מתעסקים עם זה אלא מחליפים הכל כולל הכל.

נכנסתי לזגג רכב ליד העבודה, ובפחות מ 500 ש"ח שופץ המנגנון.

לגבי הגיר, רק מוסך מתמחה (גבע / אורן) או מכון לשיפוץ גירים (ספי או שכמותו, נראה לי שבאזור יש מכון לא רע שאני לא זוכר את שמו).

למרות שזה די מעיק להכנס פעמיים לשני בעלי מקצוע שונים יכול להיות שלמרות הזמן היקר הסה"כ שתשלם יהיה יותר זול.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
בשביל חלון לא הייתי נוסע למוסך. לפני 5 שנים הייתה לי C5 שהמנגנון של החלון האחורי הרעיש. במורשה רצו בין 1000 ל 1500 לא זוכר בדיוק, ואמרו שלא מתעסקים עם זה אלא מחליפים הכל כולל הכל.

נכנסתי לזגג רכב ליד העבודה, ובפחות מ 500 ש"ח שופץ המנגנון.

לגבי הגיר, רק מוסך מתמחה (גבע / אורן) או מכון לשיפוץ גירים (ספי או שכמותו, נראה לי שבאזור יש מכון לא רע שאני לא זוכר את שמו).

למרות שזה די מעיק להכנס פעמיים לשני בעלי מקצוע שונים יכול להיות שלמרות הזמן היקר הסה"כ שתשלם יהיה יותר זול.

אני מאזור הקריות ככה שבעל מקצוע מתחמה לגיר של צרפתי אני בטח שלא מכיר חוץ ממורשה ...

מה שכן שמעתי רק שיש את אוטו דן באזור הקריות והם עובדים עם צרפתיות

פורסם

לא שאכפת לי איפה אתה מטפל, רק קח בחשבון שמורשה ייקח את הגיר לשיפוץ במכון גירים וייגבה על זה פרמיה של 3000 שח בערך. שיפוץ גיר אצל ספי עולה בין 6 ל 7 אלף , במורשה רוצים על דיפוץ מלא בסביבות 9.5. אלה מחירים שנמסרו לי לפני 5 שנים כשנסעתי על 307 וחשבתי לשפץ, עד שספי אמר שהגיר במצב טוב וחבל סתם.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...