Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש בירשותי ניסן אלמרה 1.8 אוטומט, כאשר האוטו בפארקינג ואני לוחץ על הבלם שוב ושוב אני שומע נקישה כמו שני כוסות בירה אחת בשניה.

כאשר אני מעביר להילוך כולשהו אחר אין שום נקישה וגם לא בלחיצה על הבלם בזמן נסיעה ו/או בהילוך אחר.

גם בלחיצה על הכפתור על הידית ההילוכים להעביר מפארקינג להילוך אחר כאשר האוטו בפארקינג יש אותה נקישה.

מהאם זה בעיה בגיר וכמה זה חמור ?

פורסם

יכול להיות שאתה מיתכוון לנקישה ממנגנון ההילוכים שרק בלחיצה על ברקס מאפשר להוציא מפרקינג. אתה יכול להוציא מפרקינג ללא לחיצה על ברקס?

פורסם
שלום.

יש בירשותי ניסן אלמרה 1.8 אוטומט, כאשר האוטו בפארקינג ואני לוחץ על הבלם שוב ושוב אני שומע נקישה כמו שני כוסות בירה אחת בשניה.

כאשר אני מעביר להילוך כולשהו אחר אין שום נקישה וגם לא בלחיצה על הבלם בזמן נסיעה ו/או בהילוך אחר.

גם בלחיצה על הכפתור על הידית ההילוכים להעביר מפארקינג להילוך אחר כאשר האוטו בפארקינג יש אותה נקישה.

מהאם זה בעיה בגיר וכמה זה חמור ?

תהיה רגוע אין שום בעיה כי אתה שומע את הסולנואיד של הנעילה של ידית ההילוכים והזה תקין לגמרי

פורסם

אין אפשרות להחליף, הילוך בלי ללחוץ על הברקס זה מעיין מנגנון הגנה/אבטחה על הנהג שלא יחליף הילוך בטעות והרכב ישר יסע בלי בקרה.

לפני כן זה היה גם המנגנון בקרה אבל לא זכור לי שהייתה נקישה בזמן הלחיצה על הבלם או על כפתור ההחלפת הילוכים על מוט ההילוכים.

מאור ודן האם אתם ממליצים לינסוע למוסך ?? או להמשיך ככה, אני פשוט קצץ לחוץ...

(אגב זה קורה גם כשהמנוע מכובה אם עושים את אותן הפעולות)

פורסם

זה היה בטוח אבל אולי יותר חלש או שלא שמת לב

אם אתה חושב שיש בעיה עם המנגנון נעילה של הידית הילוכים נסה לחפש משהו עם רכב דומה לצורך השוואה או לבדוק אצל מוסך מורשה שמכיר את הרכב

פורסם

מניח שהייתה על הסולונאויד גומיה שמשתיקה את הקליק הזה וכעת היא נפלה או התייבשה/נשחקה.

לא חושב שיש סיבה להתרגש.

פורסם

יש לנו במשפחה אלמרה (2003, 1.8 אוטומט) וגם שם קיימת הנקישה הזאת כשהאוטו בפארקינג ולוחצים על הבלם. תקין לגמרי.

גם ברכב שלנו הצליל הזה הופיע בהדרגה אבל הוא קיין כבר כמה שנים ולא נשמע לא תקין.

בקיצור, הכל טוב. אל תדאג.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם זה גומיה כמו שאתה אומר אז אני מאמין שאני יכול להחליף אותה בטיפול בעוד 10000 קילומטר אתה אומר לא תיהיה בעיה לינסוע קילומטרג' כזה עם גומיה שמה שחוקה?

ואני ללא אתקע עם הרכב בגלל הגומיה הזאת נכון?

פורסם

אני לא זוכר שיש שם גומיה בכלל וגם אם תהיה בעיה במנגון של השחרור ידית הילוכים יש את את הלחצן שעוקף את המנגון אז אתה לא תתקע בשום מקרה

אתה סתם נלחץ ממשהו שלדעתי הוא תקין

פורסם

עכשיו בדקתי את זה, זה נקישה שבא ממוט ההילוכים התכופפתי לבלם ולחצתי עליו עם היד ושמעתי את הנקישה מאזור מוט ההילוכים, זה משנה משהו מכול משרשמתם לי כאן ?

• תוכן חדש...