Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקרתי היום באיילון ובדלק מוטורס.הנה ההבדלים על הפיאסטה החדשה. מה עדיף?

mishelk12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מדובר על דגם ידני פיאסטה חדשה 1.2

בדלק מוטורס

מציעים את הרכב בגרסאת הAMB הפשוטה יותר

אבל! ויש אבל! (כל מה שמופיע כאן לא קיבלתי באיילון)

קיבלתי קודנית >בקרת אקלים>מערכת מולטימדיה לרכב (7 אינצ' עם לוגו של פורד בעליה וממש טאץ בעברית)> חיישנים

בנוסף ל3 שנים אחריות

באיילון מוטורס קיבלתי את גרסת הTREND

הכסאות נראות שונה (טוב יותר) וגם מתכווננות> המראות והידיות בצבע הרכב (בחרתי שחור אז זה לא כזה קריטי לי)>פיית המזגן מניקל גם כן מסביב לאיזור תיבת ההילוכים והידיות הפנימיות מניקל> חלונות שחורים מאחורה> הנה מעור ולא פלסטיק >מגיע עם מערכת בלוטוס מקורית ולא עם מולטימדיה!

אבישי מצא לי פתרון לגבי המולטימדיה אבל אין לי עדיין מושג על איזו מערכת מולטימדיה מדובר בדיוק מה גודל המסך מה האיכות מה הממשק וכו' אני אשאל אותו יום ראשון וידע.

ובאיילון מוטורס קיבלתי שנתיים אחריות לא 3

המחיר הסופי באיילון יצא לי 4 אלף יותר מבדלק מוטורס (לגרסת הטרנד היפה יותר)

יחד עם זאת לכל אחד מהם ההתרונות והחסרונות.

בשני המקומות קיבלתי שירות טוב ומקצועי ואני מרוצה לגמרי משניהם

רציתי להתיעץ איתכם מה נראה לכם כדאי יותר ומה כדאי לי לבדוק.

בכל זאת . זה רכב ראשון שלי ומדובר על סכום לא קטן שאני אמור להחזיר לבנק כל חודש כל שקל חשוב לי.

אני מתכוון לקנות את הרכב ב100% . השאלה היא מאיפה

אגב יש לי חבר שמעוניין לקחת 100% בדיוק את אותו הרכב שאני אקח ומאותו המקום. זה אמור לעזור לי באחד מהמקומות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק מה שחשוב לך.

חשוב לך מע' מולטימדיה? אז תבדוק מה ייתנו לך באיילון, במידה והיא לא טובה תבדוק כמה בערך יעלה לך להתקין מע' מולטימדיה מספקת ותכניס לשקלול.

חלונות מושחרים מעניין? תבדוק כמה עולה לעשות (קח בחששבון שבמעמד המכירה כנראה שזה לא יהיה שווה כסף), תכניס לשקלול

וככה על כל ההבדלים בין השתיים שמעניינים אותך.

את סוגיית המושב שהיא יותר בעייתית, אתה פשוט צריך לבדוק בנהיגה, לי זה נראה כמו הבדל שיכול להיות מהותי ויותר קשה לפתרון אפטרמרקט (כרית על המושב היא לא פתרון לדעתי).

חוץ ממנה רוב ההבדלים דיי חרטה ובדלק אתה מקבל יותר אחריות בפחות כסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמורת גרסה יפה יותר אתה משלם עוד 4 אלף שהם מעל 5% מערך הרכב ומאבד שנת אחריות.

ההבדלים בין הגרסאות לא קריטי.

אני הייתי קונה בדלק - אם אתה עושה לעצמך הגה מעור באוטו אלגנס, מזמין את הניקלים המקוריים מחו"ל, צובע את המראות בצבע הרכב, עושה חלונות כהים מאחורה, וה-BT ב-99% יש גם במולטימדיה - כל זה ביחד יעלה לך באיזור ה-1000 ש"ח, גג 1500. וגם הרווחת 2500 ש"ח וגם שנת אחריות וגם מולטימדיה.

גם וגם וגם.

החיסרון היחידי - כסאות פחות יפים. תחשוב על זה.

מה גם שלפי ההתנהלות לא בטוח כמה זמן איילון ישרדו בשוק וגם לא בטוח מה היחס שתקבל בתור לקוח איילון בדלק.

בעצם אתה קונה סחורה אצל המתחרה ובא אליהם לקבל שירות. לא כל מסעדה אוהבת שאתה מביא את הסנדוויץ מהבית - ואם היא חייבת לשרת אותך לא תמיד הם יעשו את הכל.

ולאיילון - בתור יבואן מקביל אתם אמורים להציע משהו אקסטרא לעומת דלק מוטורוס - תחשבו על זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כיוון שלכל מדינה נתפרת גרסה מיוחדת - הרי שהטרנד במדינה X לא זהה למדינה Y.

איילון רוכשים את הרכבים שלהם לא ישירות מהיצרן עקב חרם שנעשה עליהם, אלא מדילרים שונים, לכן תלוי מהיכן רכשו את הרכב.

אני מאמין שאיילון מסוגלים לספק לך רשימת אבזור מלאה - תשווה אותה לזאת של דלק ואז תחליט מה מהרכבים עדיף לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם איילון יגיבו אני ישמח לראות אם הם החליטו לייבא את הפוקוס 1.0EB

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ימי המכירות בדלק לא הסתיימו היום?

יש לי שם הזמנה ששריינתי ב2000 שח'

ויש לי עד שישי הבא להחזיר תשובה....

בזמן הזה כמה אנשים הציעו לי גם לעשות נסיעה על הקליאו החדשה ידנית במחיר דומה לפיאסטה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...