Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הקיר החיצוני של ביתי יש שני שטחים מצופים קרמיקה, סה"כ כ-5-6 מ"ר.

הקרמיקה דהויה ואני מעוניין לצפות אותה באבן. החומר נרכש, יש בעל מקצוע המוכן לבצע את העבודה, אבל עלי לרכוש את הדבק.

קבלן שיפוצים טען שהחומר המתאים להדבקה הוא "סופר 7". מצד שני, שיטוט קצר בפורומים העלה בי חשש כי החומר אינו מתאים ואריחי האבן עלולים ליפול.

מבש עצה - האם לרכוש כמות מתאימה של סופר 7 או שמא עדיף חומר אחר? ברור לי כי דבק קרמיקה סטנדרטי אינ מספק, אצל השכנים נפלו מספר אבנים לאחר זמן קצר מאוד כאשר נעשה שימוש בחומר זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה עובי האבן שרכשת? מה הגובה המתוכנן של החיפוי מפני הריצוף? מה מידות האבן? סוג האבן?

לידיעתך- חיפוי באבן בעובי של מעל 2 ס"מ ומעל גובה של 2 מ' בשיטת הדבקה הוא אסור עפ"י תקן!

בכל מקרה, אני לא מכיר יצרן דבקים שיתן לך מפרט להדבקה ע"ג חיפוי קיים, ובוודאי שלא ע"ג חיפוי מזוגג.

סופר7 הוא דבק מאד חזק, שנדבק כמעט על כל תשתית.

בין זה לבין להמליץ לך לבצע איתו את העבודה עדיין יש מרחק.

אני ממליץ לך לשלם עוד כמה גרושים עבור פירוק החיפוי הקיים, ולכל הפחות להדביק ע"ג תשתית בטון עם דבק אריחים ותוסף אקרילי.

הכי טוב (והכי יקר) יהיה לבצע בשיטה רטובה עם רשת וקשירות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

החומר הוא של יצרן בשם SPoP מפקיעין. כנראה דמוי אבן. לא הצלחתי למצוא ברשת שום דבר חוץ מזה

במדידה עצמית בשולים עובי החומר הוא כ-1 ס"מ, במרכז טיפה יותר.

הקופסאות מכילות 0.96 מ"ר ומשקלן 21 ק"ג, לפי הרשום עליהן - אם זה משמעותי מבחינת שיטות העבודה.

הגובה מפני הריצוף באחד המשטחים הוא סביב 2 מ', האחר על קיר קומה שניה (אני סופר את קומת הכניסה כ-0, כלומר מדובר על כ-5 מ' ויותר).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

5-6 מ"ר - אני הייתי מפרק עם קונגו את הקרמיקה, לא נראה לי שזה לוקח יותר מחצי שעה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

טוב, אז אל תבהיל אותנו. :lol::lol: זה לא ממש "אבן". זה משהו ברמה של ג.פ מבחינת משקל.

צור קשר עם רונן ירון, יועץ חב' גילאר 054-4345586. תאמר לו שנתי האדריכל הפנה אותך.

ספר לו על החומר שאתה מחפה איתו ועל התשתית שאתה מחפה עליה.

אולי יש לו פתרון, חוץ מלפרק את הקרמיקה.

דא"ג- לפרק גם יהיה יותר יפה.

במקרה שהקיר נראה גם מהצד, יראו את שתי השכבות והדבק ביניהן...

פורסם

מה זה ג.פ.?

האמת - לא בדקתי את מהות החומר עד עכשיו - רק את עיצובו (וכמובן שהוא נמכר לי כחומר לחיפוי חיצוני).

פורסם

גרניט-פורצלן.

"קרמיקה" בלשון הרחוב.

לפי הברושור, החיפוי שלך הוא משהו סינטטי ע"ב צמנטי.

עובי לא גדול. אם האריחים לא יותר גדולים מ-60/30 ס"מ, אני חושב שלרונן יהיה פתרון.

אם גם הוא יגיד לפרק, לא נראה לי שיהיה מכך מנוס.

הפרנסה שלו היא למכור דבקים מיוחדים...

• תוכן חדש...